sobota 3. května 2014

Prozrazení

Hezký den přeji,
milé KOČKY,
dnes jsem na výletě s kamarádkou po německých hradech...od cestovky Geopejska, jak ji familierně nazývám,
a tak vám o sobě něco málo v nepřítomnosti prozradím:
Mám ráda knížky, (nejen spořitelní, hihi), bílou, žlutou, oranžovou, béžovou a hnědou barvu, všechny odstíny zelené ( nikoli 5O odstínů šedé, jak zní název jedné knihy), nemusím mít v bytě modrou, ačkoli jednu výjimku mám.
Současné moderní pojetí s betonovou prac.deskou a cementovou koupelnovou stěnou, skleněné desky stolu, kovové trnože, plasty, černá barva a jiné technicistní věci se hezky vyjímají v časopisech o bydlení, ale doma bych to nechtěla...nikomu to neberu, dnes si každý může upravit bydlení podle svého vkusu a finančních možností, já to mám jinak - líbí se mi provence a skandinávský styl, dřevo, látkové potahy, jednou bych si ráda v tomto duchu byt upravila a změnila.Ráda a ochotně věci natírám na bílo a přestěhovávám nábytek podle momentálních potřeb, k veliké nelibosti pana L.
Hobby: časopisy o bydlení, pletení, háčkování a čtení, pokud je venku nevlídno,
výletování - pokud je čas a hezké počasí.
Fotím obvykle ráda a ffffšechno....
Jak vidno, nejen ovoce a zelenina, ale také čokoláda jsou moje oblíbené....kávička, některé zákusky, hanba mluvit, moc dietní mé chutě nejsou...
Mám tři oblíbené předměty:
knihy
vysavač
sítě v oknech
( chytří si domyslí, že vysavač mi pomáhá chytat např. pavouky a sítě nedovolí komárům mi pít krev...v tom jsou mistři někteří lidé...)