neděle 1. listopadu 2020

Poprvé




 Ne, nebudu tady sdělovat své dojmy z toho, když jsem poprvé...šla do školy, šla na rande, kouřila za chajdou s kamarádkou, a pod.

Milé KOČKY, 

poprvé dávám na blog video záznam ... a hned takové video, které se hodí k tomuto datu! Juch. Doufám pevně, že to vyjde.

Natočeno foťákem na Pastýřské stěně v Děčíně...před asi dvěma lety, na výletě.








Na výzvědách

Dnes to bude, 

milé KOČKY,

takové malé ohlédnutí. To jsem kdysi zase jednou měla vnučky na pár dní na starost a chtěla jsem se podívat do prodejny SICO na Černém Mostě,  vzala jsem je tedy sebou. Ač bylo léto a docela dlouho sucho a horko, ten den pršelo. Schovaly jsme se v prodejně a holky se tam dobře zabavily, já jsem si v klidu a beze spěchu prohlédla vše, co mě v tu chvíli zajímalo a ještě jsem je u těch jejich skotačinek fotila. Užily jsme si hezké odpoledne. Koupelny SICO mají v nabídce nejen zařízení do koupelen, ale také kuchyně a dlažby, tak se mi jistě nebudete divit, že jsme se tam vyřádily, vnučky mi ,,radily,, co koupit a jak to doma pak použít. Jeden by věřil, že tam necháme nejmíň půldruhého milionu, jak moc jsme se o vše zajímaly. Kuchyni ani koupelnu jsem ještě od té doby nepřestavěla, ač bych o to hodně stála!!! - ale na ten den vzpomínám moc ráda.
















Mrzí mě, že sem nemohu dát fotky s vnučkami, které se mi v každém boxu, který byl zařízen jako koupelna nebo kuchyně, nechaly fotit jako kuchařinky nebo koupající se. Byla to legrace.

A co vy, milé KOČKY, chodíte do obchodů raději samy, s mužem nebo i s dětmi? Nebo dokonce s vnoučátky?  Moje dobrá rada: nikdy nechoďte do hračkárny s dětmi.