pondělí 2. září 2024

Hola, hola

 Milé KOČKY, napsala jsem hola, hola, blog mě volá - ale, není vše tak zalité sluncem jako dnes příroda venku. Včera večer jsem se vrátila ze zájezdu, s průběhem a  programem spokojená, ale dnes ráno se na mně asi podepsala klimatizace v busu? nebo si to jinak neumím vysvětlit - protože jsme s druhou babičkou mých vnuček obě ochraptěly a já jsem nemocná.

Takže dnes pouze stručně - tzv. rekapitulace a stažení fotek  a jindy, po zlepšení stavu, se pustím do práce.

Takovou dobu se člověk těší na zaplacený zájezd a pak je to za pár dní za námi. Čekal nás bohatý a náročný program - Hannover, Hamburk, Lübeck, Schwerin -  (pro mne hlavní lákadlo), lázně na břehu Baltu Boltenhagen a poté několik objektů v Postupimi, sousedce Berlína. Aneb - 5 dní na cestách.

První den jsme nachodili 12 km, druhý 17 km a pak už jsem ztratila přehled - údaje jsem převzala od lidí, kteří měli chytré hodinky a krokování - ( já sama mám jen hloupé hodinky, které pouze umí ukazovat čas). 

Moje souputnice umí německy a anglicky, takže jsme neměly problém, neb se starala pilně a obětavě o komunikaci - ale jaká byla radost z mé strany., když jsem si sama mohla objednat bez nejmenšího váhání - protože obsluha byla  - krásná a milá mladá Slovenka!

Jako příslib lepších časů na mém blogu tu zanechám několik fotek - abyste, moje milé blogerky a blogeři, měli představu, co vás čeká. Mějte se moc hezky. A věřte mi, že už se těším nejen na to, že vám o své cestě povím a fotkami doložím - ale, že se postupně i na vaše blogy podívám, už mi to chybí.















jako průřez by to mohlo stačit...vaše