sobota 24. dubna 2021

Hra se slovíčky

 Hola, hola, povídá se, že medvěda můžete ještě potkat v přírodě v Karpatech, já si myslím, že taky v ZOO a !.... třeba na Zbraslavi. Nevím, kdy byl v Čechách střelen poslední medvěd, určitě by se to dalo někde vygůglit, mnozí si říkají, když to tady po mně čtou, že postřelená budu asi já, ale!

milé KOČKY, 

snadno a rychle vám dokážu, že na každém šprochu pravdy trochu: já jsem byla s medvědem na Zbraslavi vlastním manželem vyfocena. ( No, jestli manžel tehdy vkládal naděje do přání, aby mě ten medvěd roztrhal a sežral, tak to mu tedy nevyšlo, nicméně podezření někdy mám). To já si myslím, že medvěd spíš byl rád, že má společnost. 

Jinak musím uznat, že bude něco pravdy na tom, že Američani rádi od Evropanů berou nápady - podívejte se na medvěda pořádně a co vás napadne? stejně jako mne? no, jasně, známý zpěvák, věhlasný Afroameričan, mnohokrát přeoperovaný, s jeho hanbatým držením ohanbí, kde asi na to gesto přišel? sice není známo, že by na Zbraslavi kdy byl, nicméně na tajňačku určitě! 

Tak se opatrujte a dávejte si pozor i na dětském hřišti....vaše Jiřina 

Na Zbraslavi:



ZOO Děčín:
pozor na to, s kterým z medvědů si zkusíte udělat fotku!








Starší vnučka říkávala ,,za mlada,, místo medvědí - míšovovej.

Fotky nejsou současné, tento méďa už možná nežije. A na výletech jsme s vnučkami svorně zpívaly ( já určitě falešně a s velkým nasazením ) Medvědi, nevědi, že tůristi nemaj zbraně, až jednou, procitnou, počíhaji si na ně...a tak dále. Zatím se nám nestalo, aby po nás na pěšině zůstaly foťáky, tranzistoráky, ani si za ně medvědi nekupovali maliny, med, ale kdo ví...