pondělí 1. února 2021

Moc ráda

 Milé KOČKY,

  Moc ráda bych věděla, jak to řešíte v případě nutnosti vy. O co že jde? Občas si něco chci objednat po internetu a hlavně v této době je to mnohdy jediná možnost, jak nakoupit to či ono. A tady jsou různé možnosti: u některých si vím rady a objednám zcela bez problémů, dodání obvykle přes Zásilkovnu, v našem městě je výdejen Zásilkovny několik a mohu si tedy vybrat. Ovšem problém pro mne nastal v momentě, kdy jsem si chtěla koupit svetr nebo co a koukám, podmínkou bylo uvedení data narození. No, nejsem skoupá na info, kolik mi je let, naopak, jsem na to docela pyšná, že už mám narozeniny se sedmičkou na začátku a pořád trochu držím pohromadě, ale, aby si nějaká firma kladla podmínku pro prodej svého zboží tohle, to je na mne moc. To jako mi k narozeninám v únoru dovezou kytku růží nebo co? nebo chtějí moje údaje prodat dalším firmám, aby mi mohli posílat nevyžádané nabídky? Tak, holt, z prodeje nic nebude, ať si ten svetr nosej sami! děkuji.

Stejně tak nekupuji zásadně nic, kde bych musela platit předem ani nereaguji na pochybné a přiblblé zprávičky, že jsem vyhrála velké peníze, ale musím nejprve poslat částku nejlépe do rovníkové Afriky a nebo že jsem dědila po strýci z Ameriky, kterého nikdo nezná, ač tam děda mého muže kdysi, před 1.světovou  odešel, a už o něm nikdy nikdo neslyšel.

Rovněž tak zavěsím, když mi volá na pevnou linku nebo i na mobil nějaká pochybná osoba a nabízí zdravotnické a jiné výrobky a tahá ze mne rozumy. Jsem zvědavá, jaké máte zkušenosti Vy...

Víc hlav, víc rozumu.


Objednala jsem si několik hrníčků a talířky, abych obměnila starší nádobí a přišel mi jeden hrneček poškozený, s ulomeným ouškem, reklamovala jsem a jsem zvědavá, jak to dopadne. Držte mi, prosím, palce.