sobota 1. dubna 2023

Sobotní výlet

 Milé KOČKY, na dnešek jsem si pro vás a pro sebe připravila ,, jednu veselou příhodu z natáčení,,. Až to uvidí Jana, moje kolegyně, bude jistě ještě po letech cvakat zubama. To jsme totiž naším autem a s ní jeli na výlet do Nového Boru, tady klasika - na náměstí jsme šli ( pokolikáté již ) do Muzea skla. ( no vida, taky bych ho mohla opět jednou ukázat? ) a poté jsme ji - rozuměj kolegyni Janu - vytáhli na Panskou skálu neboli na Varhany, milovníci Pyšné princezny okamžitě zbystří a uvidí Vladimíra Ráže a Alenu Vránovou tisknoucí se ke skále.

To vše se odehrálo 4.dubna 2015 a na fotkách uvidíte, jak to tam vypadalo - ono totiž dole bylo jaro a na kopečkách se prohnala sněhová vánička! My s manželem jsme na to tam z dřívějšího pobytu zvyklí, ale Jana byla pěkně nemile převapená.Nemluvě o tom, že manžel jako kluk bydlel v Kamenickém Šenově a tak ví, kdy ještě chodili sáňkovat!







a přesuneme se v ten den o pár km dál a několik metrů výš:

















cestou domů jsme tradičně zastavili u poutního kostela a tady, jaro!- od té doby v Horní Polici odvedli velký kus práce na opravách...














Milé blogerky, mějte se hezky a zase příště na viděnou někde na blogu...

doma budu až v neděli večer, proto odpovím na komentáře až po návratu...vaše: