čtvrtek 31. března 2022

Výzva - aneb

 Moji milí a oblíbení blogeři a blogerky, dovolte mi vypsat Výzvu s tématem Moje oblíbené místo:

které místo vyberete a jestli to snímky doplníte je na vás. Schválně neuvádím, co všechno to může být, protože věřím ve vaši fantazii, invenci a kreativitu, věřím, že máte takové místečko, kam se rádi vracíte či alespoň v mysli ho často navštěvujete. ( budu se na to těšit, i kdyby to mělo být u vás ve špajzu )

V dubnu, konkrétně 14.4.2022, budu mít výročí blogu a tak se hodí to oslavit třeba takto. Můj původní blog byl založen 14.4.2014. Budu moc ráda, když se toho zúčastníte a jsem opravdu velmi zvědavá, co nám to navzájem přinese.

Prosím o trpělivost, protože tu 15.,16.,17/4/2022 nebudu a tak je pravděpodobné, že celou výzvu ukončím souhrnem až potom. Spoléhám na vaši blahosklonnost, že mi posečkáte.

Řekněme, že ode dneška do velikonočního pondělí můžete své příspěvky k tématu na vašich blozích zveřejňovat a prosím o sdělení na mém blogu, abych vás pak mohla uveřejnit v souhrnu. Děkuji vám, že se zúčastníte. Veselé příspěvky jsou žádoucí.

Vaše Jiřina z N.


Místa, která mám já ráda, to jsou všechna, kde jsem byla na prázdninách s vnučkami: ale najdu možná i jiná, stejně atraktivní.
Některý večer  také přiložím polínko do ohně a něco pro vaše obveselení  připravím...