neděle 15. ledna 2023

Bez komentáře

 Vše je spočítáno, první kolo voleb za námi... a tak, abych neměla konimentáře k volbám, ještě dnes se uchýlím k fotkám z nějakého kouta naší zemičky, jak jsem před týdnem slíbila, milé KOČKY.

Docela jsem váhala, zda sem dnes dát Kroměříž nebo Žďár nad Sázavou nebo jinou takovou vyhlášenou lokalitu - třeba Lipník nad Bečvou, který na mne udělal dojem nebo Moravskou Třebovou, kde jsem byla vícekrát a vždy jsem si to náramně užila! - případně Luhačovice nebo snad Mariánské Lázně, pro které mám slabost? - co Mikulov a nebo krásné Znojmo? a nakonec jsem si vzpomněla na mé oblíbené město - Domažlice. ( jak říkala moje dcera, když byla úplně malinká - Domažidle )

Párkrát jsme tady trávili dovolenou a bylo co objevovat a obdivovat, od Korábu s rozhlednou po mnohá místa v okolí. Dnes jen město samotné, 

Chodové: máte to tam hezké!









v plné polní: aneb babka + 2


ono by šlo vložit Kadaň, Ostrov n.O., Cheb, Loket i město Stříbro, nebo Klatovy, nebo třeba Horšovský Týn, kde to také máme rádi a fotek plno, jenže o to tady teď nejde. 

Milé blogerky, ráda se budu s vámi nadále setkávat na blogu mém nebo vašem a těšit se z článků nebo fotek. Jak vidno, je kam chodit a je co obdivovat a snad to tak zůstane a nebo se mnohé časem i vylepší? Já jsem v tomto punktu optimista.