sobota 10. dubna 2021

Sobotní bašta

 Několik dní mám velkou krizi, nikoli coronakrizi, co mám pořád vařit. Nějak mi to asi nemyslí, a tak dělám jen z toho, co je doma:

jeden den rýži a kuřecí na paprice, druhý den byly brambory, pár uvařených mrkví pro barvu, volská oka a okurkový salát, o den později jsem udělala špagety s ,,červenou,, omáčkou, dnes byly zapečené brambory. Manžel prý: nechci žádné knedlíky, nechci maso ( to se divím!), nechci papriku, nechci tohle a támhle to...

dnes si dvakrát přidal a tak jsem konečně asi natrefila tu správnou kolej.

Milé KOČKY,

po delší době jsem se rozhodla nafotit jídlo před konzumací, i když mi to je vlastně k smíchu...




A brzy zase vyhovím mým chutím, mám tu pěkná jablíčka, bude žemlovka. Juch.

Sychrov

 Výlet je fajn každý, ale! nejhezčí podle mne jsou výlety v době, kdy kvetou ovocné stromy, to je každá fotka krásná. Kdyby mi někdo nevěřil, můžu mu to dokázat ( kdo má dobrou paměť, ten si vzpomene, že to samé tvrdívám každý podzim o babím létu a barevném listí, hihi ).

Milé KOČKY, 

to jsme si zase jednou vyrazili před několika málo lety se švagrem a jeho ženou na Turnovsko: míříme pokaždé jinam, abychom nejezdili na stejné místo. Teď jsme v zahradě Sychrovského zámku a kolem hradu Frýdštejna, kdyby někdo nepoznal.









Dlužno dodat, že tehdy ještě v sychrovském zámeckém parku nebyla restaurace nebo řekněme kavárna, za kterou jsem moc ráda.