neděle 24. ledna 2021

Roušky

Milé KOČKY,

kdybych vyhrála, koupila bych všem blogerkám, které ke mně chodí na blog, sadu roušek s kočkou, aby se poznaly venku, ve městech, jako spřízněné duše:

https://www.rodinnebaleni.cz/p/6220785-bavlnena-rouska-kocka-5?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=dynamicky-remarketing

nabídka je velká, ale můj důchod není zatím tak vysoký, abych všem děvčatům od 3 do 93 let, které mám ráda, koupila tyto roušky. Nicméně není problém, abyste se na ně podívaly a představily si, jak by vám slušely. Ovšem, raději bych vám všem oznámila, že už roušky nebudeme potřebovat, že covid zmiznul, jak se objevil a máme free život. 

Pac a husu Jiřina z N.

Nejhorší

 Dnes jsem toho stihla, na to, že je neděle, docela dost. Uvařila jsem segedínský guláš a knedlík, vyluxovala, ( dělám denně ), zalila muškáty na schodech, shlédla Toulavku a Objektiv, a došla jsem vyfotit náš chodník a ulici. Vypadá to, že naše ulice aspiruje na nejhorší ve městě. Hodlám ty fotky poslat příslušnému odboru našeho Městského úřadu, aby se odpovědní činitelé zamysleli, zda je normální, aby ve středu města takto vypadaly komunikace. Na okrajích města, kde jsou nové domy, mají krásné nové chodníky, a my se tu potýkáme s dírami plnými vody, nemluvě o tom, že dovolili, aby se v bývalých zahradách v naší ulici stavěly ošklivé baráky a místo předzahrádek vznikaly plochy na parkování. Moderní doba.










Když nevíte

Když nevíte kudy kam, sedněte na vlak a jeďte, třeba do Železného Brodu,

milé KOČKY. 

Byli jsme tam vícekrát, tak můžu radit, hihi. Zajděte si ke zvonici ( je opravená po požáru, kdy ji nějaký blb podpálil, jen tak, asi se nudil ) a ty stavby okolo, kostel, spousta domečků velmi pohledných, kousek od Jizery. Pak zajděte ke skanzenu Trávníky, bude-li na náměstí otevřené Muzeum, neváhejte tam vkročit. Pro děti tam mívali připravené korálky - zabaví se i dospěláci. Kdo je  chůze schopný, může si vyrazit na Spálov a jet vlakem až odtud, nebo, pro ještě schopnější a v letních měsících, dojde podle řeky Jizery buď do Semil nebo, podle Kamenice třeba k jeskyním Boskovským?

Co bych vám povídala, tady toho je! A trochu těch lákadel ve formě fotek?