čtvrtek 16. května 2024

Od čtvrtka do neděle

 Na tento týden vyšel náš dlouho objednaný a dávno zaplacený zájezd - ve čt ráno jedeme z Kulaťáku v Dejvicích směr západ s Janou na další poznávací výpravu - samé městečko, hrad a zámek - jen to počasí se tam, potvora, má zkazit. To abych přibalila místo slunečních brýlí pláštěnku. Slabší nátury asi vezmou placatici.

Milé KOČKY, tentokrát to cítím tak, že jsem půl na půl - sice se hodně těším, ale také mám velké obavy - abych to uchodila a zvládla. Vrátit se máme v neděli večer. A už v út jdu zase na Karlák - tak to bude v pondělí potřeba dát něco na blog - abychom neztratily spolu kontakt?

Pokusím se připravit výcuc z cesty do Bavorska - můžete se spolehnout, že vyberu to nejlepší, pokud se mi něco podaří nafotit. Mějte se tu moc hezky, nezlobte, neotvírejte nikomu, víte, jak dopadla kůzlátka! 

A pamatujte si - správné kůzle vlkovi řekne, ne, já ti neotevřu, moje maminka má přece klíče!

Copak nás tam asi čeká? - minule to byly: hradby, věže, čápi a krásné počasí...









Už se na vás zase těším!

U CK KIWI můžete, milé blogerky, na rozdíl ode mne, koupit zájezd v červnu do Coburku - zájezd na přání - a bohužel tam nepojedu, protože v ten termín sedíme s Janou v komisi u voleb - sice jsem tam už kdysi byla a nemělo to chybu, ale letos se to sešlo v nesprávný termín. Chtěla jsem tam vzít Janu a nebude z toho nic. Ale vy, milé blogerky, šanci ještě máte.