pondělí 27. září 2021

Nedělní odpoledne

Dnes bych si mohla, spolu s Pavlínou Filipovskou , vyzpěvovat: Včera neděle byla, včera byl hezký čas...

milé KOČKY, neděle byla a byla krásná, slunečná, teploučká, kdoví kolik dní ještě bude tak pěkných ?

Jedna kamarádka je na chalupě u Nové Paky, jedna se koupe ve Slovinsku v mořské vodě a já v nedělní odpoledne jsem si řekla, že by to chtělo jít ven - sama? ne, s foťákem!, ponechala jsem manžela v rachotu sportovních závodníků u telky, vydala se na nádraží a dala jsem něco málo vydělat Arrivě, dojela jsem do Mladé Boleslavi, prošla známá místa, nasekala pár fotek a zase Arrivou dojela domů, aniž by manžel cokoli podezřelého zaznamenal. Pravda, mohla jsem zůstat doma,  muže nafotit, jak tráví nedělní odpoledne na sedačce, ale to bych na blogu moc neuspěla...

Mladá Boleslav mi v tom slunečném dni přišla poněkud hezčí, než posledně, kdy jsem tam byla s kolegyní v adventní čas a kdyby všechny továrny od nádraží až pod hrad nebyly s takovými děsnými názvy, prozrazujícími, že jsou asi v rukou cizinců, byla bych raději.

Nepustím na svůj blog negativní energii a tak nebudu probírat historku, která se mi stala s řidičem hrom.dopravy přímo před nádražím, asi chlapa bolel zub nebo ho nebaví jeho práce, já jsem se díky němu pěkně prošla a zadarmo.

Teďy se vám chci pochlubit se snímky z nedělního odpoledne v Mladé Boleslavi: vyzobala jsem snad na Starém městě to nej???






































 
































Vím, že toto město toho nabízí více, ale něco musím nechat na vás, třeba Muzeum škodovek, Michalovickou Putnu a další...( oboje už na blogu bylo )...