středa 2. prosince 2020

Naprostý šok

 Dnes jsem si čirou náhodou všimla, že mi na přestěhovaném blogu zmizly fotky za několik let dozadu, naprosto bez varování a mám z toho po náladě. Nepředpokládám, že by tam někdo chodil, ale přeci jen mě to stálo nějakou námahu, čas a inspiraci a teď je to všechno v háji. Je to vůbec možné, aby si někdo takhle zahrával s lidmi? Uvažuji, že když to smazali mně, že to smažou i jiným.

Milé KOČKY,

jak já jsem byla nadšená, že mi Jára s pomocí Martina a Verunky přestěhovali práci za několik let a teď je to pryč. Divný dárek před Vánoci.




Ozdoby

Ještě štěstí, že nemohu nikam do obchoďáku, přikoupila bych jistojistě zase nějaké ozdoby!

Ale, 

milé KOČKY,

proč bychom se netěšili? I tak jich mám spoustu a už se těším na stromeček, jak ho budu strojit. Manželovi jsem oznámila, že letos ho nazdobím o týden dříve. Stromek, nikoli manžela. Dnes jsem uvařila bramborové knedlíky, špenát a vepřové libové kostky na troše česneku, k tomu sklenici nealkoholického piva a nejraději bych si lehla. Manžel si ještě jako chuťovku upekl v troubě křidýlka...říkám tomu tajně, aby nevěděl - zábava: mastná huba.

Dnes je hezké datum: 2.12.2020 a rok pomalu spěje ke konci, sluníčko občas vyšle pár paprsků a já bych brala trochu sněhu. Jenže tady? sníh? venku je ještě na keři jedno poupě růže!