sobota 27. února 2021

Kytice

 Kytice,  nikoli od Erbena. To jsem koupila pro dceru ( opožděně k narozeninám ) a jelikož se zpřísnila opatření a nemůžeme za ní dnes jet, ráda si ji nechám ( jak dceru, tak kytku ). A abyste z toho taky něco měly vy,

milé KOČKY, 

kytku jsem nafotila a tady ji máte, ještě čerstvou a na sluníčku, které se na pár chvil ukázalo, ovšem z okna kuchyně, směrem na sever od nás, to vypadá, že se tam asi čerti žení, 

( to se brzy dozvím, až navštívím blogy z Turnova a z Rumburka, Jablonce n.N. a další ).

Hezkou sobotu děj se co děj.

(dceři pak, někdy, koupím kytku jinou a tahle nám díky fotce nezvadne)








Rozlítaný kůň

 


Nějak takhle si připadám, když se poddám své fantazii a plánuji buď změny v bytě nebo cesty za poznáním...ta kobyla/fantazie mě veze a peláší se mnou, a já se držím hřívy a bojím se, abych nespadla a nenatloukla si. Koukám, že jsem se nestihla ani pořádně obléknout a nachystat, to už tak bývá, že fantazii se meze nekladou a dělá si s námi, co chce. Zato pak to vystřízlivění, to je obvykle nepříjemné a skličující, když si musím přiznat, co z toho půjde a nebo nepůjde uskutečnit.
Milé KOČKY,
jakpak to máte s fantazií Vy?
Ono něco jiného je být mladý, zdravý, zaměstnaný a při penězích, a něco jiného pak žít v důchodu, s několika neduhy a z peněz, které vám určí soc. systém, vypočítaných z platů, které jsme brali kdysi. Aby to však nevypadalo, že si stěžuji, přilepšovala jsem si brigádami, na poslední jsem byla ještě počátkem r.2019, aby bylo na cestování. A nyní covid paradoxně šetří moje peníze!
Co tím ale chci říct? abyste na nic nehleděly a fantazii si pěstovaly. Podporujte ji, přiživujte hezkou knížkou nebo filmem, někdy stačí i jen zajít do přírody, jak to dokazují snímky mnohých z vás.
Tak, ať se daří.