úterý 21. listopadu 2023

Návrat v čase

 Moje dcera se zeťem mi udělali radost, když se jim postupně narodily dvě holčiny, obě vnučky jsem měla možnost dost často hlídat a věnovat se jim od 04/2004 do 12/2017, období pro mne velice důležité a příjemné. Prostě super babičkovství! Využila jsem toho na 130 procent, vnučky přiměřeně rozmazlovala a brala jsem je na každoroční dovolené o prázdninách, ukázala jim kde co je v republice pěkného a mají solidní základ. Co já jsem s nimi navštívila výstav hraček, kočárků, panenek, medvídků a pokojíčků, nádobíček. Neumím si vůbec představit, že by žily někde daleko a viděla jsem je dvakrát za rok.

Jak ráda jsem na pozvání jezdila na jejich koncert do hudebky, obě hrály na flétnu.Těch kroužků, kam jsem je doprovázela, obohatily mi život.

Milé KOČKY, pravda, od té doby, co jsou to studentky, už se vídáme méně, ale víme o sobě a jsme občas rády spolu. Letos jsem si dopřála zájezd do Irska se starší z vnuček a jak se mi hodilo, že umí francouzsky a anglicky. S mladší jsme si vyjely na zájezd do Polska a to samé musím říct o této vnučce. A ty plesy v Lucerně! - taková krása.

Ráda bych se dožila dostudování obou a viděla, jak si povedou dál v životě.