čtvrtek 25. listopadu 2021

Mimořádné vydání

 Tramtadadááááá ... prémie pro milou, zanedlouho narozeninovou Růženku z Jihlavy:

milé KOČKY,

po návratu z Karláku jsem si celé odpoledne poležela, pospala a už se cítím krapet lépe a jelikož jsem se dnes  setkala na blogu s vašimi dobrými ohlasy na plyšáky a jiné hračky a jelikož Růženka z Jihlavy bude brzy oslavenec, vybičovala jsem se a našla staré fotky jednoho z mnoha povedných adventních zájezdů, konkrétně tento byl do Salzburku, jezerní oblasti kolem Wolfgangsee a do Kremsmünstru, Štýru a i jinam, na betlémy a vánoční trhy...

posílám Růžence mnoho pozdravů, přání všeho nejlepšího a pevné zdraví a několik - doufám - že příjemných fotek z tamních, tehdejších výloh.






Přidám i nějaký ten betlém, a téměř si navodíme vánoční náladu...









( omlouvám se, je to focené přes sklo a to dělá problémy )

Jo, to byla doba, dala jsem si pražené mandle, svařák a případně capučíno a skvělý, malinový dort. Kde jsou ty časy. A Janě, mé druhdy kolegyni, děkuji předem i zadem za to, že mi vždy důvěřovala, spolehla se na můj instinkt a na zájezdy se mnou jela, ač netušila, co to obnáší. Místo mytí oken a slepování cukroví vyrážela ráno za tmy do Prahy na nějaký dobrodrůžo zážitek.










Dobrou noc.

Dáreček pro Růženku

 Napadlo mě, že rozdávat dárečky je fajn, potěší to obdarovaného a nakonec i mne, případně lidičky, kteří to také zhlédnou.

Proto jsem se rozhodla, že najdu nějaké fotky z adventních zájezdů a podaruji Růženku z Jihlavy:

ona má ráda a sbírá panenky, přijme jistě za vděk i jinými hračkami?

Každopádně to zkusím, milé KOČKY, snad mi hlavu neutrhne?




















Tady už potmě v Bad Wimpfenu:




Kdysi jsem četla, že kdo neměl v mládí plyšáka, bývá citově okoralý!
--- vaše snaživá Jiřina z N.