pátek 21. ledna 2022

Třikrát a dost

Sama se tomu divím, ale stalo se a už to nejde změnit. V poslední době jsem byla, a to mě podržte, třikrát během krátké doby v pražské Loretě. Nejprve s kamarádkou Marcelou, za týden na to s vnučkou a 15.1.2022 jsme se tam - jak bylo domluveno, že až bude slunečno - vydaly s Janou. Slečně v pokladně, mimochodem velmi sympatické a hezké, povídám: požaduji množstevní slevu, jsem tu v krátké době potřetí a doufám, že moje huhlání zpod roušky vyhodnotila správně jako smích. Po zaplacení jsme se s Janou vydaly, dokud sluníčko osvětlovalo budovy, fotit. Tak uvidíme, jestli se to bude líbit, vlastně jsem focení platila prvně, dvě předešlé návštěvy bylo tak šedivo a tmavo, že to nemělo smysl za fotoaparát plýtvat peníze.

Milé KOČKY, tentokrát tam bylo více lidí na prohlídce a dokonce s dětmi. Takže já mám s Loretou v Praze splněno a příště, když Loreta, tak určitě nějaká jiná.

Pro vás vyberu pár fotek, abyste si třeba mohly návštěvu v Loretě naplánovat a věděly, do čeho jdete. A nezapomeňte si prohlédnout zdejší pokladnici.





























Přimyslete si, milé KOČKY, ještě i zvonkohru na Loretě.