čtvrtek 30. prosince 2021

Sečteno a podtrženo

 Jako sršni mě občas přepadnou utkvělé myšlenky a musím jít udělat příspěvek na blog, obvykle k tomu sednu večer, kdy si normální lidi pustí televizi nebo film, případně si otevřou lahvinku a nebo si pustí pusu na špacír. A teprve později uvažuji, zda je to dobrý nápad a zda nebudu ostatním pro smích ( ale - já přeci leccos vydržím ).

A tak se stalo, že mne napadlo udělat shrnovací článek za tento podivný rok 2021. Vlastně oproti původnímu plánu byl krapet jiný, něco se podařilo a něco ne, i tak však byl na události bohatý a tak díky za něj. Jen si přeji, aby ten další nebyl o nic horší!

Tady a teď vypíchnu jen cestovatelské počiny, kterých jsem se dopustila a nakonec, když se tak ohlédnu  ( opatrně, abych si nezablokovala krk ) nebylo toho málo! Sluší se poděkovat Janě a Marcele, že mě na té cestě provázely a dělaly mi společnost a také jednou i kamarádka Jarmilka s námi vážila cestu.

Rozhodně zvláštní poděkování zaslouží i mnohé blogerky, které mě povzbuzovaly a dodávaly mi sílu v mém snažení v soupeření s Vetřelcem, ale toho ignoruji a tak se o něm nebude právě teď bavit, ať ví, že se má sbalit a táhnout dál, stačilo.

Některé z mých letošních výletů zde i obrazem:

Teplice v Čechách: květen




Plzeň: květen






České Budějovice: červen




Olomouc: červenec








Mariánské Lázně a okolí: červenec





Polsko: srpen







Švábsko: srpen








Tulln: září




Skály v Tisé: září



Veveří: říjen




Loreta v Kosmonosích: říjen



Veltrusy: říjen



 a další, mnohé jiné...







Zvláštní poděkování patří mému manželovi, že mě dost často vozí autem po republice a zatím ty mé spanilé jízdy obvykle dobře snáší...
Tak jsme to shrnuly, milé KOČKY, a tady začneme koukat zase dopředu...