pátek 2. prosince 2022

Kam jinam

 Jak jsem se vícekrát svěřila svému blogu a tedy i vám, milé KOČKY, jezdíme s Janou na adventy od r. 2007 a tudíž už je to tradice ( některý rok to byly i dva nebo dokonce tři zájezdíky za adventní čas).

Protože to u sebe beru jako cestovatelský - nikoli nakupovací počin, ráda se podívám pokaždé na jiné místo a nechám se rozehřát navzdory chladnému počasí  punčem i tamními krásami a památkami. Jedním z těch adventních zájezdů, které lze doporučit každému, jsou notoricky známé Drážďany a případně nedaleký zámek Moritzburk, s nezbytnou zmínkou o Popelce a jejím střevíčku.Tak kam jinam bych vás dnes na úvod vzala? 

A ta z vás, která nemůže být bez uklízení, pečení a umývání oken, leštění zrcadel a smýčení všech koutů a nemohla by na výlet, přesto by se tam na chvíli ráda v adventním čas podívala - nic není problém:tady je pro vás virtuální prohlídka zmíněných míst:

Dovolte mi udělat vám průvodkyni a ukázat to nej, dokonce i trochu toho sluníčka! Ponořte se do adventní nálady, zatímco vám schne potah u sedačky nebo stydne plech s perníčky na zápraží!























opravdu nafoceno v Drážďanech - vlastnoručně!!! -








už jste zkřehlé???
zajdeme se na chvíli ohřát u kávy do obchoďáku?


















Bude li zájem - i další adventní zájezdy budou... do hrobu si ty fotky nevezmu.

Nakonec letos, ač nám  plány zamíchala jedna z cestovek, pojedeme na tři po sobě a bude hned co dát na blog! Budu tam na vás, milé blogerky, myslet a zkusím vše nafotit tak, abyste z toho také něco měly! Na mou duši, na psí uši.