středa 30. listopadu 2022

Adventní

 Milé KOČKY, pro tu z vás, která by chtěla jet na adventní zájezd a neví, kam se podívat pro inspiraci, jaké jsou možnosti, dám sem několik tipů, s jakými cestovkami jsme už s Janou jely a byly jsme spokojené:

nejedná se o placenou reklamu, spíše mi jde o to, aby jelo dost lidí a nezrušili nám objednané a zaplacené zájezdy:

CK Permon, CK Kiwi, CK Mayer Crocus, CK Geops a další, třeba i CK Slantour a pod. 

Třeba na 3.12.2022 byl vypsán pěkný, jednodenní do Jindřichova Hradce, Bechyně a Tábora a musely jsme si ho zrušit, neb došlo k posunu termínu jiného adventního zájezdíku a tudíž se nemůžeme rozpůlit a být na více místech najednou. Tak místo něj jedeme až 17.12. do Německa... Zaplacený jsme měly totiž  adventní zájezd 26. a 27.11.22. dvoudenní do Svídnici a Wroclavi s vnučkami - že budeme hledat trpaslíky! - zrušeno resp. přesunuto na termín o týden později! A teď se dovídám, že pro malou účast se ruší další zaplacený dvoudenní adventní zájezd do Zwettlu, kam jsem se pokoušela dostat už nejméně 4x! 

Nemyslete si, milé blogerky, že byste to nezvládly, dejte si adventní zájezd, načerpejte pěknou energii a pak vám to doma půjde jako po másle. Vánoce nejsou jen o uklízení a pečení, ale také o pěkných a optimistických myšlenkách.  Třeba se někde spolu potkáme. Vaše Jiřina z Nerátek
















A pokud nikam nemíříte a budete se věnovat domovu a rodině, přeji vám všem, milé blogerky, ať jste šťastné a spokojené. O to jde především!
Posílám vám pozdrav s vůní vanilky, másla a rumu!