neděle 13. října 2024

Dnes nic pro chlapy

 Milé KOČKY, vítám vás na mém blogu, včera ráno, pohledem z kuchyňského okna, jsem zaznamenala mlhu a mokro - venku - a doma teplo a příjemně a to mne vyprovokovalo k nafocení nějakých polštářkových snímků. ( to mi připomíná, že musím odnosit truhlíky s muškáty do domu na schody ).

Jak se držím více v bytě, chce to nějaké ty polštáře, plédy, ( deky), svíčky a prostě haldu knížek u postele? nebo ne? Konev dobrého čaje, jedno dvě kafíčka za den do krásného hrníčku s podšálkem a den uteče jako voda. Navíc, když mám doma ořechovou bábovku od kamarádky, to se to bydlí, to se to žije. Manžel tedy, po pravdě, víc chodí na pečený bůček, než na bábovku, ale docela poctivě to střídá.

Mám několik možností povlečení dekoračních polštářků, jsou obvykle častým zdrojem nesvárů mezi mnou a manželem, neb drahoušek okupuje sedačku a polštářky nahází na jednu hromadu - jeden si dá pod záda a jede jeden film v noťasu za druhým. Já - jakmile odejde, polštářky natřesu a naaranžuji ( pokud tam sedím já, k žádné jejich úhoně nedochází, prostě chlapům něco v tomto směru v genetické výbavě chybí ). 

Tak a nyní přikročíme k prohlídce mých dosavadních možností, jak obléci sedačku na různá roční období. 

( manžel tomu říká gaučink ) - těchto polštářů mám 5 ( dva na snímku chybí )


letní verze na střídačku: 



zimní - nyní přicházejí opět ke slovu: 






divočina: 



tyto povlíkám na prázdniny: 








 
Děkuji vám, milé blogerky, za návštěvu a mějte se hezky.