pátek 14. dubna 2023

Je na čase

 Milé KOČKY, příjemný jarní den vám všem!

potřebuji se dnes s vámi podělit o jednu zajímavost: blog mám už třetí a od dubna 2014, kdy jsem si nechala založit ten první, jsem se já moc nezměnila. Určitě ano jen pohledem zvenčí, stárnu, ale já sama jsem téměř pořád stejná a je na čase říct, jak to dělám já, když ,,,chodím,, na blogy. Především v poslední době začínám tím, že vysvobozuji ze spamu nešťastníky tam uvízlé...( a to bych neuměla, kdyby mi Jára Rbk neporadila ) 

Mám okruh blogů, kam se často a ráda podívám, dokonce mám určitá očekávání a nebo se těším, co tam bude nového, přečtu si článek, pokoukám na fotky a případně napíšu komentář, pokud k tématu něco vím, nebo chci podotknout. Předtím si ale přečtu i všechny už napsané komentáře, abych tam nepsala nějaké bláboly a případně jsem mohla reagovat částečně i na komentáře psané přede mnou.

Jelikož beru blogování jako činnost odpočinkovou a zájmovou, snažím se prosazovat laskavost a mírumilovnost, vyhledávám blogy, které ukazují hezké bydlení a různé ruční práce, krásné výtvory všeho druhu. Blogy s pěknými a udržovanými zahrádkami nebo s tématikou výletní a cestovatelskou.

Mrzí mě, že některé mé oblíbené blogy skončily, ale takový je život. 

Můj blog má dnes narozeniny! ( měla bych mu upéct dort )


Kozelská tůň aneb bývalé rameno Labe. ( kam od jara do podzimu lze jít od nás procházkou a na jehož rákosových ostrůvcích hnízdí zjara labutě )