středa 19. října 2022

KONEČNĚ!

 Dnes podruhé:

Otevřela jsem počítač a konečně jednou na mne vykouknul článek, který mi udělal radost, nebyly to drby o profláklých rádoby ,,celebritách,, ani hlouposti a výmysly o nějakých sportovcích, byl to článek o člověku z masa a kostí, kterého léta osobně znám a to:

milé KOČKY, 

o paní profesorce, onkoložce z Karláku v Praze a konkrétně o paní Petře Tesařové. Chodím k ní léta a nemohla jsem se se svými neduhy dostat do lepších rukou.

Máte-li zájem, přečtěte si to také:

https://www.prozeny.cz/clanek/onkolozka-petra-tesarova-naucila-jsem-se-pacientky-poslouch-66988

Musím jen dodat, že poslední dobou u ní slouží také skvělá sestřička a to paní Eva Ratajová a jsou bezva team. Když už jdete s Vetřelcem na kontrolu nebo na léčbu, nechcete, aby na vás ještě koukal a nebo ječel nějaký bubák zaměstnaný ve zdravotnictví, že ne? A tak si opravdu moc vážím toho, že mám takovou paní doktorku!



V lese u Břehyně

 Moje oblíbené místo, kam jezdíváme na podzim na houby a na jaře či v létě jen tak do lesa na procházku - je u Břehyně. Rybník kousek od Mácháče a s výhledy k Bezdězu. Od nádraží v Doksech je to pěšky kus, ale dá se to.

Milé KOČKY,

uděláme si malou procházku po břehu?






















Na tomto místě je známá průrva a už jsem ji, stejně jako kapličku přes silnici, na blog dávala, takže se dnes omezím na sdělení, že od doby, kdy jsme sem začali jezdit, vznikla tu osvěžovna, kde si lze dát kávu, zmrzlinu a čaj...za což jsme rádi.