neděle 12. května 2024

U sousedů - v Rakousku

Rakousko, jako náš soused, má pro nás těch atraktivit hodně a už jen projíždět jím cestou do Itálie nebo jinam nabízí spolujezdci řidiče krásné pohledy, pokud tedy neprší a nepadá sníh - cesta podle Drávy je jedna z nejkrásnějších v Evropě, jestli s dovolením mohu projevit svůj názor - třeba i trasa od Salzburku dolů k Udine.Vždy jsem litovala lidičky, kteří to prospali v busu - všechny ty zelené louky, pasoucí se kravičky, domky ozdobené množstvím muškátů a fuchsií, nahoře sníh na špičkách Alp.

Vídeň, Tulln, Graz, mnohé kláštery, Salzburk, Innsbruck, Linz, Báden, a především mnohé zájezdíky adventní, St.Wolfgang, Sankt Gilgen, Strobl a další...to je to, milé KOČKY, co se mi pod Rakouskem vybaví.

































K tomu, co tu bylo během pár dní zveřejněno, bych mohla ještě přidat Černou Horu, Slovinsko, Irsko a Skotsko, Sardinii, Švýcarsko, Slovensko - ale není to nutné, jako tipy na letošní dovolenou to může stačit. Lidé, kteří jsou zvyklí cestovat, mají své cíle a plní si své touhy a ti ostatní - mají třeba stejně pěkné dovolené tady u nás. A tak se příště podíváme na jednu oblast mně nejbližší -  Mělnicko. 

Tím bychom mohli uzavřít tento seriál a příště načneme jiné téma?

Snad jsem vás seriálkem, milé blogerky a blogeři, neunudila ...