pátek 15. března 2024

Jsem zpátky

 Zkusila jsem, milé KOČKY, nechat blog pár dní odpočinout. Nemám ráda závisláky a poslední dobou jsem se podezřívala, že jsem takovým závislákem a to právě na blogu.

Řekla jsem si, že je na čase vyzkoušet, zda se bez něj obejdu, zda budu mít víc času na jiné aktivity a nebudu všude sebou tahat foťák, co kdyby se něco naskytlo k focení, co by šlo dát na blog, že jo.

Naštěstí nepěstuji ani Twiter, ani Instagram ani Facebook, nekoukám na televizi a tak mám dost času číst knížky, dělat běžné práce v domácnosti a taky občas vyrazit na nějaký ten výlet nebo procházku.Víc v mém pokročilém věku ani nepotřebuji. V životě už jsem toho podnikla tolik a viděla kde co, tak bych pomalounku mohla začít brzdit.

Pro letošek jsem si opět nasmlouvala nějaké ty zájezdíky a také jsem se vnitřně naladila na nějaké výlety s manželem po republice, takže pokud vše vyjde, bude toho dost. Tedy i nějaké ty příspěvky na blog by mohly být. Mladí se mi vrátili z pobytu na horách, s kamarádkami máme také nějaké výlety v plánu, pokud mi to doktoři nezatrhnou, bude co dělat.

A zvědavost, co se děje na vašich blozích, mi také nechybí, takže ano, zůstávám a blog funguje dál. Závislák nezávislák, prostě přátelská platforma se jen tak neopouští.


Dnes by měla moje mamka narozeniny a tak jsem sáhla po fotce z Keukenhofu. Tam bych vydržela brouzdat celé dny.