středa 5. července 2023

Pusto, prázdno

 Po dlouhém přemýšlení jsem se, milé KOČKY, rozhodla, že letos vyzkouším novinku: přimělo mne k tomu moje plánování prázdnin a letos to vyšlo následovně:

Jelikož jedu od 4.7. do 15.7.2023 na dlouhou a složitou cestu se starší vnučkou, bude tady v první polovině července prázdninový režim a žádné příspěvky. Jakmile se vrátím ( a věřím, že to zvládnu ) tak udělám pro svůj blog a jeho případné návštěvníky vše, co je v mých silách, o jednotlivých zážitcích a dojmech napíšu a fotky určitě zavěsím.

Pak si dáme jeden jednodenní s Janou 21.7. a snad stihnu zpracovat i ten...

Protože ale 24.7. jedeme s Janou na další zájezd na opačnou stranu Evropy a vracíme se až 30.7.2023, bude tady zase chvíli volno až do začátku srpna, kdy vám nepřítomnost určitě bohatě vynahradím. Jen abych byla zdravotně způsobilá a duševně čilá! To není nic, co bych jen já mohla ovlivnit.

Takže, budeme se na sebe vzájemně těšit a po delší době vám pak zase něco - možná i zajímavého? - z cest naservíruji.

Všem blogerkám a blogerům, kteří najdou cestu na můj blog, přeji krásné prázdniny a nádherné počasí, dobré světlo a spoustu báječných zážitků, povedených snímků a šťastné návraty domů. 

Jiřina z N.

fotky jsou z Bretaně, kde jsem byla kdysi...a co myslíte? - líbilo se mi tam moc!






Jelikož odjezd byl 4.7. v 18.00 hod. od metra ve Stodůlkách - tak víte, že už jsme za horami a nemohu tady komentovat.

Už teď se na vás těším.
Posledního července mě čekají velké odběry a prvního srpna paní prof. na Karláku, na to se netěším, ale život už je takový, jednou jsi dole a jednou nahoře...( paní prof je sympatická, to jen léčba míň , do té doby, děj se vůle boží )