čtvrtek 13. června 2024

Pořád se něco děje

 V posledních dnech se toho okolo mne hodně děje:

milé KOČKY, jsou děje pěkné a taky ty méně pěkné, mezi ně patří nevolnosti po léčbě, které mě donutí dělat doma málo a ležet v posteli hodně, 

z těch lepších - cestování příbuzných, z čehož mám velkou radost - třeba dcera s mužem a jednou vnučkou strávili 8 dní v Paříži, dopřála jsem si sledování jejich letadla cestou zpátky!, + sestra s dalšími rodinými příslušníky byla na pobytu v Londýně a letěla prvně letadlem - tak si umíte představit, jak jsem je telefonem vyslýchala po jejich návratu! a na mne čekala také jedna akce dávno domluvená, tedy cesta na tři dny do Budyšína a tu už jste viděli, dlouho jsem se na ni těšila a bylo hned co dát později na blog -  pak mne čekalo sezení v komisi u voleb - a tak pořád dokola. Letošní rok mi letí jak splašená antilopa. 

V úterý večer 28.5. jsme s Janou a jejími příbuznými byli na divadelním představení Cimrmani - Dobytí severního pólu a dost jsme se nasmály. Přitom jsem na to, že máme od zimy vstupenky, úplně zapomněla a kdybych nešla zaplatit popelnice, asi bych si ani nevzpomněla - ještě, že tu Janu mám. 

Na tento týden jsem měla plánů - ale nejde vždy vše podle mých představ, tak je zkrátka musím posunout na jindy. Třeba pak bude i lepší počasí, ne? 

Milé blogerky, přeji vám na zbytek června, aby vám vše vycházelo a měly jste se báječně. 

letadlo z Paříže kousek před přistáním na Ruzyni. foceno z PC ....jak mně se ulevilo, když dosedli! - a tak to mám s jejich cestováním vždy...