úterý 1. prosince 2020

Pošták

 Tak tady vzpomínám na adventní zájezdy ( loni touhle dobou Wroclav, Zhořelec a Budyšín ) a přitom jsem si naobjednala nějaké ,,dárečky,, na internetu, když nemůžu do obchodů, rozhodně to ale nepřeháním. Jsem však ráda, že mi ,,pošťák,, věci přiveze až k domu nebo mi je dodají do některé zdejší Zásilkovny a tam si je vyzvednu. Včera jsem převlékala povlečení a už jsem si povlékla huňatá, nová, zimní prostěradla, která jsem si koupila jako dárek. Rádi spíme ve chladu, tím myslím chladný vzduch, ale v posteli mám ráda teplo. Spalo se v nich báječně. Ani se mi vstávat ráno nechtělo.

Milé KOČKY,

tak jsme si s mužem řekli, že si k Vánocům dáme ( tu novou ) pračku, já tahle prostěradla, asi tradičně koupíme barvy do tiskárny a pár podobně laděných věcí a pak, jako každý rok, nějaké překvapení - i když si vždy říkáme, že si nic dávat nebudeme. Každý rok tu pod stromečkem Ježíšek něco nechá vnučkám a dceři a zeti, letos už tady má nějaký dárek i Honzík, chlapec, kterého občas hlídáme. Ode dneška za tři týdny budeme finišovat. U nás už se ozimilo, polštářky jsem vytáhla zimní, manželovi je to jedno, ten si na sedačce udělá hnízdo z jakýchkoli polštářů.

Nerada to dělám, lákat cizí lidi do postele, ale i tak: ukážu vám ta nová prostěradla ještě předtím, než tam někdo prvně ulehl: