čtvrtek 4. března 2021

Je vidět

Je vidět, že mám dobrý vkus,

milé KOČKY,

neboť jsem už dávno tvrdila, že některá města, třeba Žatec a nebo Kadaň, až budou mít opravené domy a vezmou to do ruky odborníci, rozkvetou a budou lahůdkou pro turisty a hezkým, příjemným domovem pro zdejší obyvatele. Pomalu dochází na moje slova a dmu se pýchou, že jsem to prorokovala. A že  to kdysi nebylo snadné, pod tou špínou a arogancí tehdejších úřadů, vidět. Onehdy jsem na regionální televizi viděla pořad, především o Žatci, kde tvrdili, že Žatec vyhrál nějakou soutěž, asi krajskou, hezky se tam ( bohužel, pořád dost pomalu ) opravuje a rekonstruuje, a začíná se to tu vylupovat do krásy, povídali také, že v závěsu se umístila města: Česká Kamenice, Klášterec nad Ohří a Krupka. Naštěstí je všechny znám a tak chápu, proč zrovna tato města s tímto umístěním. Jen kdyby bylo více peněz na tyto účely, ale, jak to pozoruji s tím covidem, bude teď dost dlouho málo peněz na opravy. Škoda, hezky se to rozběhlo.

Obrázky jsou z různých našich výletů před časem. Krupku, resp. její hrad, jsem ještě nestihla nafotit, ale napravím to, časem. I když jsme ve městečku už byli.

Žatec








Kadaň







Klášterec nad Ohří 







Česká Kamenice










Nabízím jen taková malá nakouknutí do těch míst: ale, je toho tam mnohem více, věřte mi.

Fotek mám spoustu, z různých období, mohla bych ( kdybych si dala tu práci ) zveřejnit staré i novější pohledy na to samé.