středa 16. října 2019

Koukám na balkon

Když se tak občas poflakuji po bytě a nemohu nic moc dělat, koukám na pořád ještě hezky kvetoucí muškáty na balkoně.
Sice už se duševně chystám na přesun truhlíků na chodbu, resp. na schodiště,


ale manžel mě neustále ubezpečuje, že JEŠTĚ mrznout nebude.
Tak uvidíme.
Milé KOČKY,
takhle to přes záclonu u nás vypadá:

11 komentářů:

  1. Vypadá to ještě pořád dobře! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pohled na kytičky vždycky potěší. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už mám muškáty zazimované,některé zlikvidované - mrazíky na počátku minulého týdne učinily své. Takže v truhlících mám už aranžmá podzimní.
    Měj hezké, klidné dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Díky, děvčata, u nás dnes svítí sluníčko a muškáty se červenají, tak jim ještě dám šanci mě těšit.Zato venku, na záhonu, už to hodně vypadá podzimně, hosty mají žluté listí.Krásný den přeji Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám na oknech stále ještě muškáty!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jiřinko, já mám taky pořád ještě muškáty, i když nejsou nic moc. Letos mám zpoždění a na výměnu za zimní se teprve chystám. Měj pěkný pátek.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]:Marti, to bude tím, že jinde už byly mrazíky a tady, u Labe, ne.Ale nerada bych, aby mi náhle zmrzly! já je přezimuji na schodech resp. v mezipatře,  zjara jen dokoupím něco málo.Švagrová to vyhází všechno a každé jaro jede nakupovat nové.
    Hezký víkend všem Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Jiřinko,také mám ještě muškáty na balkoně a dokonce i keřiková rajčátka.U nás zatím nemrzlo.Zatím nevím,kde muškáty přezimují.Hezký víkend Jitka

    OdpovědětVymazat
  9. [8]:Jitu, mít na balkoně víc místa, zkusila bych to s rajčátky a asi dvěma paprikami také.Jak je mi líto vyhodit starší muškáty, mám už sedm barev!, mívala jsem vždy jen dvě.A je mi to poslední dobou jedno, hlavně když bohatě kvetou. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  10. Jiřinko, máš krásně rozkvetlý balkon. Mně také muškáty stále kvetou a uklízet se mi je ještě nechce. Tak uvidím, jak dlouho zůstanou venku.
    Přeji Ti klidný víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  11. [10]:Dáši, já bych nejraději zítra někam s foťákem do aleje nebo pod barevné stromy, ale jsem slabá jak moucha na podzim, uvidíme ráno. Jinak se těším, až budu mít tohle zase za sebou.
    Pozdravy na jih posílá Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat