sobota 10. dubna 2021

Sychrov

 Výlet je fajn každý, ale! nejhezčí podle mne jsou výlety v době, kdy kvetou ovocné stromy, to je každá fotka krásná. Kdyby mi někdo nevěřil, můžu mu to dokázat ( kdo má dobrou paměť, ten si vzpomene, že to samé tvrdívám každý podzim o babím létu a barevném listí, hihi ).

Milé KOČKY, 

to jsme si zase jednou vyrazili před několika málo lety se švagrem a jeho ženou na Turnovsko: míříme pokaždé jinam, abychom nejezdili na stejné místo. Teď jsme v zahradě Sychrovského zámku a kolem hradu Frýdštejna, kdyby někdo nepoznal.









Dlužno dodat, že tehdy ještě v sychrovském zámeckém parku nebyla restaurace nebo řekněme kavárna, za kterou jsem moc ráda.

17 komentářů:

  1. Jiřinko, to je krása! Sychrov mám moc ráda, je to kouzelné místo. Naposledy jsem se tam v parku brodila zlatým listím a taky to byla nádhera!
    Měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, procházky spadaným listím miluju. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jaro je krásné barvami květů, svěží zelení. Také ho mám moc ráda. Kochám se krásnými fotkami a přeji Ti pěkný den. R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, ta zelená, bílá a žlutá v jarní vegetaci mě moc baví.Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Kousek od zámku bydlí má sestra, často jsme chodívali do zámeckého parku jen tak. A o Čarodějnicích se v něm dělávaly bojovky pro děti :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko, v zámku samotném na prohlídce jsem byla jen jednou, ale v zámeckém parku, ač za peníze, mockrát a jistě tam ještě půjdu. Není sestra provdaná Rohanová, hihi?
      Jiřina z N.

      Vymazat
    2. No vidíš, a já uvnitř zámku nebyla nikdy, za to na zahradě protekčně s místní obyvatelkou zadarmo nesčetněkrát :D. A ne, Rohanka to fakt není :D.

      Vymazat
  4. Miluji čas rozkvetlých ovocných sadů☀️

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotografie. Obě místa znám. Na Sychrově měl syn Pavel svatbu a Pepa tam na podzim fotil do nových informačních letáků další připravený prohlídkový okruh dosud veřejnosti nepřístupný. Tak že bychom se tam znovu rádi podívali. Hlavně, abychom už mohli zase cestovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá zpráva, Járo. To bych tam zas jednou mohla v létě vzít vnučky. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, děkuji za milou připomínku Sychrova. Pohádkový zámek a krásná zahrada kolem, jsou nezapomenutelné.
    Krásné fotky kvetoucích stromů. 👍👍 Snad se brzy dočkáme.
    Měj se prima. 🍀💓

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebujeme to už jako sůl, aby bylo krásně a tepleji, hned bude lepší nálada, pak asi umeju i okna. Alenko, jsem nějaká schlíplá.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Sychrov neznám. Tvoje pozvánka je úžasná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie, musím přiznat, že je tam od té doby několik vylepšení. Ale nyní to kazí covid. Jiřina z N.

      Vymazat