neděle 5. prosince 2021

Nebyl první

 K mé Výzvě o sněhu bych měla také něco přidat, že? a nevadí, že většinou to nebyl tu zimu sníh první?

Milé KOČKY,

rozhodla jsem se, že sem pověsím své oblíbené fotografie, přesto, že jsou zimní, tak je mám ráda - výběr je z toho množství fotek docela složitý...

Moje vůbec nejmilejší fotka zimní je ze Zadova, kde jsme jednou byli poprvé s mladými -                      ( aby si mohli spolu zalyžovat, já jsem jim hlídala první vnučku, která tehdy neměla ani rok ),          přišla sněhová bouře a já druhý den měla co fotit:


náš oblíbený Pradědek:



Advent v Heidelberku:


Advent v Rothenburku o.d.T.


Advent v Hallstattu:



nebo v St. Wolfgangu:





sníh bílkový:




Šumava to jistí:






Nezebou vás už nohy? 


Přidám další svoji oblíbenou fotku : sněhová vločka na límci kolegyně Jany v Pirně, kde tenkrát právě začal pomalu, ale jistě padat sníh...



... a zítra, zítra si to shrneme, milé KOČKY, chci vám, které jste se do Výzvy připojily, moc poděkovat, za sebe i za všechny návštěvníky mého i vašich blogů. Rozdávat radost a hezké zážitky by se mělo nejen o Adventu?




16 komentářů:

  1. Jiřinko, moc hezké fotky. Nejvíc se mi líbí hned ta první, je jak z pohádky. A taky Jana s vločkami. Mě jsi radost udělala velkou ! Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jiřinko, nádherné fotky, krásně jsi posbírala. Měj pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat
  3. Jiřinko, ach! Velká nádhera a ty vločky na límci...
    Přeji krásný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Jiřinko to jsou překrásné fotografie a u mně vede hned ta první a pak potůček nebo říčka ze Šumavy. Moc hezké fotografie jsi přidala. Ta vločka na límci je také super. P5eji Ti moc hezký další předvánoční týden.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná zima i ta bílková.
    Jiřinko,měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
  6. Jiřinko, kouzelné zimní fotografie. Top je ta první a pak sněhová vločka na límci Jany.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou nádherné fotky.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Nefalšovaná zimní atmosféra u mě nastala po shlédnutí tvého příspěvku. Přiložila jsem do kamen, zachumlala se do deky a koukám, jak u nás začínají poletovat sněhové vločky😁❄️

    OdpovědětVymazat
  9. Milé KOČKY, milé blogerky, milé - dovolím si říct přítelkyně, moc vás od nás z N. zdravím a jsem až dojatá, že se vám mé fotky líbily, vybírala jsem opravdu z různých akcí a časů a sama jsem porušila vlastní zadání, snad to nikomu nebude vadit. Ale podmínky jsem měla takové, že mi nezbylo, než sáhnout do archivu, i když venku nějaký mokrý sníh ještě leží.
    Jakmile bude příležitost, napravím si reputaci.
    Ještě jednou velký dík za to, že jste na moji výzvu reagovaly a že jste si na téma sníh zafotily, bylo to příjemné se vašimi sněhovými snímky procházet a zasněžená místa obdivovat.
    Vaše Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  10. Jiřinko,moc krásné fotky jsi sem dala.Ta ze Zadova vypadá opravdu jako z pohádky,stejně jako z Praděda,Hallstatt,ten je nádherný kdykoli,ten mám v plánu.U nás dneska malinko sněžilo,sice snížek nevydrží,ale na vrcholcích vypadá pěkně.Když se podívám z okna na zasněžený Radhošť,tak si říkám,jak by bylo fajn,kdyby byli zase jednou bílé vánoce.Hezký večer.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, tos mi připomněla, jak jsme s Janou byly na tři dny pod Dachsteinem na adventním zájezdíku a jeli jsme na voze taženém koňmi ve sněhu a na půl cesty pán všem nalil tamní kořalku a jak se nám pod dekama udělalo teplíčko. Člověk musí jít zážitkům naproti.
      Měj se moc hezky. Jiřina z N.
      Pozdravuj Radhošť, už jsme tam dlouho nebyli.

      Vymazat
  11. Jééé, kdybych o "sněhové výzvě" věděla, také bych se byla připojila. Foteček se sněhem je dosti a zajímavých. Škoda. Tak snad příště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to ne, to se dá i dodatečně udělat! takový malý reparátek, zkus ho napsat a přidej fotky a je to. Pa Jiřina z N.
      Já tě klidně potom připíšu.

      Vymazat
  12. Moc pěkné fotky. Takovou zimu mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné fotky, obzvlášť ty sněhové. :)

    OdpovědětVymazat