středa 18. května 2022

Přídavek

 Milé KOČKY, já být majitelka obchodu, asi bych ke každémáu nákupu přidala někomu pralinku, někomu lízátko, jínému hašlerku. Říkáte si asi, co to té Jiřině zase sedlo do hlavy, ale berte to jako příklad. 

Neb jsem se tady a teď rozhodla přidat k nákupu - přeneseně - fotek z výletu do Nizozemí na začátku letošního května takovou pralinku ve formě pár snímků z města Delft. Abych se přiznala, i tam jsem byla již potřetí a zase to bylo trochu jiné. V tomto městě se mi nejvíce líbí stará brána, ale já vám ukáži pro tentokrát především náměstí:

( prodejny vyhlášené fajánse jsem si prohlédla, ale nekoupila jsem tentokrát nic, z takových skrblíků mají Holanďané asi radost! )


















Snad vám přišla tahle cukrovinka k chuti...

16 komentářů:

  1. Jiřinko, krásné fotky. Kochám se. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, také tobě hezký den. Pozdravuj doma. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko nádhera. Ta jarní zelená když se odráží v hladině kanálů, to je fakt úžasná podívaná. Nádherné fotografie. Hezký den ti přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, ten první snímek se mi moc líbí, jak se to sešlo...barvy ve vodě.Takové to bylo jiskřivé. Hezký podvečer. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Rozhodně přišla!
    Jiřinko, posílám pozdravy a děkuji! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, díky.O jeden příspěvek víc, snad nebude vadit. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Nádherné.Když vidím tvoje fotografie,hned bych se courala někde po městě i když to zrovna nemusím.Asi bych musela do Holandska.
    Jiřinko,měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je, JItko, město a město. V pondělí dopoledne ve Štěpánské v Praze byl takový smog, že jsem byla ráda, když jsem z Prahy prchla.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Cukrovinka, kterou jsem na vlastní oči taky ochutnala.
    Moc hezky jsi to nafotila.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tak to mě těší a slibuji, že to nebylo naposledy! Jiřna z N.

      Vymazat
  6. Lezarts

    Musím Tě opravit…největší skrblíci, jsou Holanďané ( jsou tím ve světě vyhlášení, kam se na ně hrabou Skotové )😁Tudíž si nemusíš dělat výčitky!
    Díky za bonbónek👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, o tom jsem slyšela, ale ani ve Skotsku, ani v Holandsku si reputaci žádný nenapravil, nikdo mne na nic dobrého nepozval.Snad příště. hihi
      Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, to jsou hezké záběry. Ráda si to prohlížím. Měj se dobře, zdravím Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to jsi mi udělala svým tvrzením radost. Proto jsem to uveřejnila. Bylo tam hezky a proč to neukázat. Pa a užívej si jaro. Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Jiřinko,krásné fotky.My byli včera v Olomouci,výlet pěkný,počasí super,ale to Holandsko,jela bych hned! Krásnou neděli ti přeju a děkuji,že jsem se mohla pokochat.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, Olomouc je mé oblíbené město, jen trochu z ruky, a taky už bych zase ráda zavítala i do Litomyšle a tam okolo. Pa Jiřina z N.

      Vymazat