pátek 15. března 2024

Jsem zpátky

 Zkusila jsem, milé KOČKY, nechat blog pár dní odpočinout. Nemám ráda závisláky a poslední dobou jsem se podezřívala, že jsem takovým závislákem a to právě na blogu.

Řekla jsem si, že je na čase vyzkoušet, zda se bez něj obejdu, zda budu mít víc času na jiné aktivity a nebudu všude sebou tahat foťák, co kdyby se něco naskytlo k focení, co by šlo dát na blog, že jo.

Naštěstí nepěstuji ani Twiter, ani Instagram ani Facebook, nekoukám na televizi a tak mám dost času číst knížky, dělat běžné práce v domácnosti a taky občas vyrazit na nějaký ten výlet nebo procházku.Víc v mém pokročilém věku ani nepotřebuji. V životě už jsem toho podnikla tolik a viděla kde co, tak bych pomalounku mohla začít brzdit.

Pro letošek jsem si opět nasmlouvala nějaké ty zájezdíky a také jsem se vnitřně naladila na nějaké výlety s manželem po republice, takže pokud vše vyjde, bude toho dost. Tedy i nějaké ty příspěvky na blog by mohly být. Mladí se mi vrátili z pobytu na horách, s kamarádkami máme také nějaké výlety v plánu, pokud mi to doktoři nezatrhnou, bude co dělat.

A zvědavost, co se děje na vašich blozích, mi také nechybí, takže ano, zůstávám a blog funguje dál. Závislák nezávislák, prostě přátelská platforma se jen tak neopouští.


Dnes by měla moje mamka narozeniny a tak jsem sáhla po fotce z Keukenhofu. Tam bych vydržela brouzdat celé dny. 

24 komentářů:

  1. Jiřinko, jsme tu v prostě v dobré společnosti a to se cení! Slušnost, lidskost a radost z radosti jiných se nějak vytrácí a tady pořád je.
    Maminku si uctila krásnou fotkou!
    Měj příjemný pátek, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, mamka byla narozená r.1928 a tak se klidně mohla dožít dneška, kdyby ovšem si to mohl člověk naplánovat, viď?
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, to je nádhera a držím Ti palce ať se vše vyřeší a stále Tě blogy baví. Přeji hodně štěstí, hlavně zdraví a hodně sil. Jsme s Tebou!!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, jak od tebe, tak od dalších hodných lidí cítím podporu a snad i to pomáhá a rozhodně je to příjemnější, než chemky, hihi.
      Moc děkuji. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Tak ono není od věci si na chvíli odpočinout od určité pravidelnosti.
    Ale už jsi zase tady a to je dobře.
    Dobře jsi na uctění narozenin maminky fotku vybrala.
    Měj klidní den, Jiřinko !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tam jsem byla už třikrát a je to jedno z míst, kam klidně a opakovaně můžu.
      Přeji to všem milovnicím květin vidět. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko milá, to jsem ráda, že jsi zpátky a díky za krásnou fotku k památce Tvé maminky. Měj se dobře a zatím pa. Odpoledne odjíždím směr Karlák. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, držím palce a přeji - klidný a optimistický průběh. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, já teď právě absťák tak trochu prožívám. Notebok mám už druhý týden v opravě a na tabletu mi nejdou přidávat nové příspěvky, ale pilně pročítám ty vaše. Mělo to trvat max. 2 dny, no tak nic, musím čekat. Moc tě zdravím a přeji pěkný víkend 😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to vydrž a zatím sbírej náměty na další příspěvky, už se těším, co zase ,,upečeš,,. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Ahoj Jiřinko, to jsem ráda, že jsi zpět,moc by mi tvůj blog chyběl.Preji krásný den Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, už mám předpřipraveno až do poloviny příštího týdne, tak se máš nač těšit.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Lezarts
    Tleskám Tvému rozhodnutí a ten Kukenhof mě dráždí.
    Držím palce, aby jsi neměla moc slepých míst na mapě☀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátko, pro tebe by mohli udělat do Keukenhofu zájezd v kuse na nejméně tři dny! Tam je každý záhon krásný a jeden hezčí než druhý. Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Letos moc výletů zaplacených nemám, de facto jen dva. Spíš chci pak sjezdit nějaké adventy. A občas samozřejmě chata a výlety okolo ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme začaly s Janou hned zkraje roku a tak snad to zvládnu, adventní máme sice v oku, ale zatím jsme je nepřihlásily a neplatily, je to zbytečně brzy...zájezdy máme obj. a zaplacené pouze do září a pak se uvidí, protože ještě neznáme termíny dvou dalších voleb, aby nám to zase nepřišlo na stejný termín, jako jeden zájezd, který spadl na volby 7.a 8.6.24 a musely jsme to rušit.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  9. Jiřinko, vítej zpátky. 🌹🌹🌹
    Já byla kdysi vyloženě závislá na blogu, vkládala jsem denně příspěvky a myslela si, že to bez blogu nepůjde. A pak jsem zjistila, že to jde. Měla jsem několik dlouhých pauz, dokonce jsem zvažovala, že skončím. A pak .... Ráda jsem se vrátila a jsem tomu ráda.
    Fotka je krásná. 👍👍👍
    Měj hezké dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, ono se může stát ledacos.V dubnu to bude deset let, co jsem se na to dala a tak, kdoví, co bude.Zatím mám pořád ještě chuť něco psát i fotit, ale třeba se dám na pití a na chlapy, co ty víš?
      Jestli mi něco opravdu chybí, tak je to ježdění na kole, které leží ladem ve sklepě.Ale už si netroufám jezdit sama - a ostatní z party jsou buď odstěhovaní nebo prostě nejsou. Jiřina z N.

      Vymazat
  10. Jiřinko, já jsem zkoukla rychle tvůj poslední komentář - že se dáš na chlapy - jako že bys nám sem začala místo architektury a lesů a květin a všeho možného dávat chlapy - to by mě pobavilo :-) Jiřinko, já se také vracím, protože je tu prostě dobrá společnost. Tobě hodně zdraví, hodně sil a hodně dobré nálady. Foťák je důležitá věc .-) Fotografie k památce maminky je moc krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to by ti chlapi museli být ovšem k mání, zatím mám jednoho doma a úplně mi to stačí.
      Pa a dobrou noc Jiřina z N.

      Vymazat
  11. Jiřinko,občas mě to taky popadne, ježkovi voči,ne ti chlapi🙈 přestat blogovat 🥰 Občas co si tak dát přestávku, tak tu si dávám,ale na blogy chodím. Jsem lajda,někdy přečtu a nekomentuji 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já komentuji a ráda dávám tipy na výlety, ale někdy si říkám, zda o to ti ostatní stojí a pak si zas řeknu, kdybych jednomu dobře poradila,případně někomu, kdo nemůže cestovat nějaké místo přiblížila, stálo to za to.
      Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  12. Jiřinko, také nemám instagram, mám sice FB, ale vlastně tam nechodím. Moc se mi tam nelíbí. Já ještě shlédnu a přispívám na Zonerama, nebo Pixabay. Tam je svět krásných fotek a to mne baví. Vybrala jsi moc krásnou fotografii. Držím ti palce, ať se všechny naplánované a zamýšlené cesty uskuteční.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, tahle výměna snímků a různých článků pro vlastně anonymní lidi na blogu mi vyhovuje.Nepotřebuji vědět o někom všechno, jak se legračně říká, kdo je s kým těhotný a koho kdo nesnáší a proč, já se inspiruji u ostatních a vybírám si, co mne zajímá a čemu věnovat čas, doufám, že mne si také někdo vybere a chápu, že jinému jsem ukradená. Bulvár tu z toho mít nechci.
      Ať se nám všem daří - jsme tu na chvíli. Jiřina z N.

      Vymazat