čtvrtek 13. června 2024

Pořád se něco děje

 V posledních dnech se toho okolo mne hodně děje:

milé KOČKY, jsou děje pěkné a taky ty méně pěkné, mezi ně patří nevolnosti po léčbě, které mě donutí dělat doma málo a ležet v posteli hodně, 

z těch lepších - cestování příbuzných, z čehož mám velkou radost - třeba dcera s mužem a jednou vnučkou strávili 8 dní v Paříži, dopřála jsem si sledování jejich letadla cestou zpátky!, + sestra s dalšími rodinými příslušníky byla na pobytu v Londýně a letěla prvně letadlem - tak si umíte představit, jak jsem je telefonem vyslýchala po jejich návratu! a na mne čekala také jedna akce dávno domluvená, tedy cesta na tři dny do Budyšína a tu už jste viděli, dlouho jsem se na ni těšila a bylo hned co dát později na blog -  pak mne čekalo sezení v komisi u voleb - a tak pořád dokola. Letošní rok mi letí jak splašená antilopa. 

V úterý večer 28.5. jsme s Janou a jejími příbuznými byli na divadelním představení Cimrmani - Dobytí severního pólu a dost jsme se nasmály. Přitom jsem na to, že máme od zimy vstupenky, úplně zapomněla a kdybych nešla zaplatit popelnice, asi bych si ani nevzpomněla - ještě, že tu Janu mám. 

Na tento týden jsem měla plánů - ale nejde vždy vše podle mých představ, tak je zkrátka musím posunout na jindy. Třeba pak bude i lepší počasí, ne? 

Milé blogerky, přeji vám na zbytek června, aby vám vše vycházelo a měly jste se báječně. 

letadlo z Paříže kousek před přistáním na Ruzyni. foceno z PC ....jak mně se ulevilo, když dosedli! - a tak to mám s jejich cestováním vždy...




22 komentářů:

  1. Jiřinko, já tu starost chápu! mamce píšu hned, jak naskočí signál na telefonu, že jsem na zemi a děti nás už znají a dělají totéž.
    Opatruj se, odpočívej, mysli na sebe!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já jsem totiž ještě nikdy letadlem neletěla a tak sleduji jejich lety se zájmem.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Lezarts
    Máte to v rodině aktuálně dost “rozlítané”:-)))
    Hezky odpočívejte a nabírej sil, ať dáme kafe v zahradě!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jiřinko, díky za včerejší večerní pozdravení.
    Ty teď hlavně odpočívej ! Máš plno plánu, tak ať je můžeš realizovat.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, dnes dokonce i sprchlo a tak je venku svěže. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko to znám, nedávno byl vnuk na cestách z hudební skupinou na šňůře v Asii jako zvukař. Sledovala jsem jejich přesuny,čekala na zprávy a foto přes Washapp.Bidne jsem spala a tak, jak já byla šťastná za zprávu - Jsem v Praze. Jiřinko, přeji Ti🍀❤️🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, jsme babičky a musíme mít přehled! Jiřina z N.

      Vymazat
  5. U nás je to podobné, vždycky chci vědět, když děti dorazí a my o sobě také dáváme vědět. Když vzpomenu na doby, kdy neexistoval ani mobil, tak se to zdá téměř neuvěřitelné. Z dovolené jsme mnohdy bývali doma dřív než přišly pohledy. Měj se hezky a opatruj se 😀😊😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, dnes jsem ti málem po poledni vlezla do rajonu, ale - začalo hustě pršet a tudíž jsem to nechala na jindy. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. I my to máme doma nastaveno stejně.
    Opatruj se !
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to mne těší, že nejsem sama, kdo to má takhle nastavené. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. To máme asi všechny stejné.Pokud někde jsme musíme se hlásit a já mám nejvíce strach o vnoučata,která hodně cestují a už auty.Lepší tedy,jak motorky.
    Takže pořád o sobě všichni víme.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, asi je to tak v mnoha rodinách, o těch motorkách - naštěstí nemám vnuky a nemusím se o ně bát. Znám hodně případů, kdy babička přidala na motorku hodně mladému vnukovi a pak - po nehodě - si to vyčítala.
      Pěkné dny - i když na červen to dnes nevypadá. Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Jiřinko, také mám ráda jistotu, že jsou mladí v pořádku zpět doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, když letěli mladí s vnučkami poprvé do Turecka, tak je manžel sledoval celou dobu na monitoru a nosila jsem mu jídlo a pití k PC.
      Ale pokud to jde, sledujeme je vždy, známe to všechny, že? Jiřina z N.

      Vymazat
  9. Jsme na tom stejně, mladí naštěstí volají hned jak dorazí. Je to jistota, že jsou v pořádku. I během doby, které jsou pryč mě píšou na WhatsApp ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květuško, ty vymoženosti jsou fajn, oproti dávným dobám. Jiřina z N.

      Vymazat
  10. Jirinko, máš pravdu, čas letí strašně rychle a zastavit se nedá. Také toho v poslední době nějak moc řeším nebo spíše si užívám hostů nebo se u někoho nechám hostit. Jezdím dávat do kupy zahrádku pi řádění ČEZu, dnes jdu na sraz po 50. Letech od maturity. Neuvěřitelné číslo. Jinak také jsem se hlásila několikrát denně mamince, když jsem jela na zájezd nebo dovolenou. Sledovat nás jinak nemohla. Hezkou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, tos mi připomněla, že od covidu jsme neměli sraz po maturitě ( 1966 ) - ani to raději nepočítám. Užij si každičký den.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  11. Jiřinko, taky trnu, když mladí někde cestují. Dcera navíc leze ferraty, tak se zas bojím, aby někde nespadla ze skály, jsou to pořád nějaké nervíky. Odpočívej, Jiřinko a přeji ti pěknou druhou půlku června ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se ti, milá Šárko, nedivím, taky bych trnula, přeci jen to není jen tak snadný sport - je to vůbec ještě sport?
      Jiřina z N.

      Vymazat