pondělí 7. října 2019

Bulvár

Občas jdu do ,,internetu,, a dost mě vytáčí, že na mne vyskakují zprávy, které se mi nelíbí.
Ač je ,,neotvírám,, - už z titulků je vidět, o co kráčí! A nedej bože, že bych to otevřela a četla.
Nejen, že jsou tam hrubky jako ,,prase,, - ale ta témata a obsah!


( nikdy jsem nekoupila tištěný bulvár a pokud jsem někdy něco z toho četla, tak, možná, u někoho doma, kdo to kupuje, brrr.
Já bych za to peníze nedala! - ale ať si každý dělá, co chce, ne?)
Proč to píšu?
Milé KOČKY,
jak známo, pan Karel Gott zemřel, všichni - i já, která jsem ho nezbožňovala, ale ani nezatracovala, prostě jsem ho jen ráda poslouchala, jsem z toho smutná.
Ovšem bulváristi už najeli na svoji hnusnou notu:
Kdo a kolik po něm zdědí a podobné žvásty!
Jak jsem to uviděla v titulcích, hned se mi zpěnila krev.
Ten chlap celý život zpíval, asi se tím dobře živil a svoje peníze i majetek si mohl dát komu chtěl.
Měl ženu, děti, tak je prostě zabezpečil a nikomu do toho nic není.
Ty odporné lidi, kteří se živí jako hyeny tím, že někoho vláčí stokou, bych poslala pracovat někam, kde by to mělo nějaký smysl. Co po nich zůstane? jen PACHUŤ!
Přála bych si, aby ty jejich výplody nikdo nekupoval a oni ,,umřeli hlady,, - jak se s nadsázkou říká.
Přes veškerou hustou atmosféru: přeji vám všem krásný, slunečný den.

8 komentářů:

  1. Hned, jak zemřel, jsem si říkala, kdy kolem něj začnou vířit negativní zprávy, kdy na něj a jeho rodinu vytáhnou špínu. Nečtu to, ale přehlédnout to taky nejde...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:Janinko, já to nesnáším u nikoho,ani to nemusí být K.Gott, nikdy mě drby nezajímaly, takové to, kdo s kým a pod., to je pro lidi, co nemají žádné koníčky?
    Já mám tak pestrý život, že si vystačím, hihi. Děkuji ti za návštěvu na blogu. Zdravím do J.n.N.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi smutno z toho, jak se na nešťastnou zprávu o jeho skonu navěší kdejaký politik a kulturní i společenská rychlokvaška. Byl dobrý, celý život jsem jeho písničky poslouchala až do jeho posledních dní. Humbuk kolem jeho pohřbu mě ale vůbec netěší

    OdpovědětVymazat
  4. [3]:Milá Kitty, jak se říká,je to jako když zamícháš vodu v kýblu, zvíří se bahno ze dna.Ono si to zase sedne, ale je to tristní. Ani se nedivím jeho ženě, že se s dětmi jela někam schovat.Ta sebranka by je pronásledovala.
    Dobrý večer ti přeji. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Také s nedivím jeho ženě, že dcerky odvezla, aby je ušetřila, toho, co se děje kolem úmrtí jejich otce. Bohužel, vždycky se najde někdo, kdo začne kydat špínu. Sami toho asi moc nedokázali. Včera jsem četla v Parlamentních listech rozhovor s Jiřím Holíkem, který se týká situace kolem úmrtí Karla Gotta. Moc se mi líbí a souhlasím s ním. A nejen proto, že je Jihlavák.

    OdpovědětVymazat
  6. To je pravdivý článek. Nejhorší na bulváru je, že mnoha slušným lidem zkomplikují život nebo je nařknou z něčeho, co nikdy neudělali. Každou zprávu prostě náležitě "rozmáznou".  
    Prostě bulvár, to je lež, lež a zase další lež...Poslala bych je někam makat manuálně, aby ti šejdíři poznali, co je skutečná práce a nevymýšleli si blbosti. Co se týká Mistra, tak
    nechť odpočívá v pokoji. Čest jeho památce.  Jeho rodině přeji po tom všem hlavně klid. Odchod manžela a táty vždy bolí a tak nechť je bulvár nechá v klidu.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]:Járo, tvé snímky z Děčína mě navnadily natolik, že si prohlédnu ( později ) oba tvé blogy, a zkontaktuji tě. Dnes na to čas nemám, musím jít spát, neb zítra jedu daleko.Ale - jelikož pocházím z Děčínska, zajímáš mě.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Jiřinko, cítím to stejně. Někteří lidé nic neumí, jen kritizovat a to jim jde.
    Kdyby uměli třeba zpívat, mohli by nám něco předvést. A pokud by byli pracovití a úspěšní, mohli by se mít lépe a nemuseli by řešit ostatní. Ta závist je strašná věc.
    Přeji Ti krásný víkend. D.

    OdpovědětVymazat