pondělí 21. prosince 2020

Ledové království

Někdy asi před rokem jsme byla s Honzíkem v kině na Ledovém království, dali nám nějaké brýle a taky mi mohli rovnou dát hluchátka, řvalo to tam strašně. Vzpomněla jsem si u toho na jeden den, kdy jsem ještě jezdila hlídat vnučky a to jsem vždy pobíhala po jejich obci, na kroužky a pod., tehdy, 

milé KOČKY,

bylo ledové království v té východní části Prahy, kolem Říčan, dokonce byl problém i na dráze, neb led byl všude, co byste ode mne čekaly? vzala jsem foťák, baletila na ledu a nafotila alespoň něco z toho nadělení. No, vida a teď se mi to hodí:

můžu vám to tady ukázat -










12 komentářů:

  1. Krásné fotky začarované v ledu. Ovšem to bruslení je nezáviděníhodné.
    Připomnělo mi to cesty do práce, kdy jsem chodila pěšky za každého počasí a někdy jsem také baletila na ledu. Teď se náledí vyhýbám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, moc se bojím, abych si něco nezlomila, stačila mi ta naražená žebra 22.12.2017! To bylo něco hrozného a trvalo to déle než 6 týdnů. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, to je nádhera, to už jsem dlouho neviděla. Díky kochám se. Taky jsem na ledu několikrát spadla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková naražená kostrč, Marti, to je mazec. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Nádhera, i když to asi trochu klouzalo. U nás aktuálně prší, +7...
    Snad má ale za pár dní sněžit...
    Jiřinko, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, dnes jsem značnou část dne strávila v Praze, pršelo, ale pak se ukázalo sluníčko a bylo to moc fajn. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Odvážný fotograf, nedbaje ne nebezpečí, vydal se fotit dokument o ledu. To jsou parádní snímky. Podle nich muselo být i pod mohama opravdu nebezpečno. Jinak v těch kinech to někdy fakt zbytečně řve.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké ledové fotografie. Myslím že koncem týdne se sněhu i ledu dočkáme. Alespoň meteorologové to slibují. Přeji ti krásný den Jiřinko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, uvidíme, co počasí přinese. Hlavně, ať už přibývá dne. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko,opět krásné fotky.Taková ledová krása.Uvidíme,zda bude sníh a led,jak hlásí v předpovědi počasí.Pravda je,že mám radši neklouzavý povrch,kdy je jistota,že sebou někde nepraštím a nepolámu se.Ráda jsem se pokochala.Přeju krásný večer.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, právě, na fotkách je to hezké, ale když musíš poránu potmě na ledu do práce, už to taková legrace není.Nebo dokonce řídit auto či bus. To je o strach. Jiřina z N.

      Vymazat