středa 30. prosince 2020

Už jen pár chvil

 Tak už jen dnešní noc a zítřek a začněme psát 2021.  Vánoce jsou pryč, ale já stromeček a náladu zatím neruším, proč taky, dalo to práci a těšila jsem se na to tak dlouho!, v krabici na mne pořád ještě číhá cukroví, vařím si kávičku a občas k ní nějaký kousek sním, váhu jsem dobře schovala a hned tak ji hledat nebudu, mám volné oblečení ještě z doby, než jsem začala chodit na chemky, tak se špeků nebojím, snad to zase zhubnu.

Milé KOČKY, 

dnes svítilo sluníčko a nabudilo mě, že jsem se dala do tří akcí, ktreré jsem před Vánocemi nestihla a šlo mi to pěkně od ruky, takhle se na mne musí! Pěkně si na mne posvítit a laškovně paprsky naladit.Takže jsem vymyla lednici, vyklidila vršek kredence a přebrala koření a podobné věci a vytřídila kde co.Byla jsem na sebe tak pyšná, že jsem si přidala ještě jednu akci a za odměnu odpoledne shlédla dva díly Velkolepého století, které mi manžel nahrál. Jen nechápu, jak jsem to vše stíhala, když jsem chodila resp. dojížděla do Prahy do práce a měla vše hotové už před svátky. Ráno vstávat v pět, v 05.40 odjezd vlaku do Prahy a domů příjezd okolo 17.00hod., pekla jsem tehdy cukroví po nocích, kolem druhé jsem měla umyté formičky a uklizenou kuchyň - ráno jsem vstávala jako slepé kotě a jela do práce v mrákotách. Dobíhala jsem poslední vagon a jela na posledním schodě.

Zítra si udělám něco hodně zdravého na veku, manželovi jsem koupila něco hodně nezdravého, jak to má rád ( on čím tlustší maso a čím hubenější žena, tím lépe ), a nějak to do půlnoci vydržíme, pak napíše stavy ( každého posledního v měsíci píše elektriku, plyn a vodu ) a budeme se těšit, že si konečně připijeme na zdraví a půjdeme do kanafasu...a první den roku? to vaříme čočku a už máme jiné myšlenky. Tak na shledanou s vámi všemi v tom roce dalším, doufejme, že lepším.





4 komentáře:

  1. Jiřinko,nádhera!Vše dobré Tobě i manželovi ze srdce.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, také přeji tobě a tvým blízkým především zdraví a taky štěstí. Jiřina z N.

      Vymazat