neděle 1. listopadu 2020

Na výzvědách

Dnes to bude, 

milé KOČKY,

takové malé ohlédnutí. To jsem kdysi zase jednou měla vnučky na pár dní na starost a chtěla jsem se podívat do prodejny SICO na Černém Mostě,  vzala jsem je tedy sebou. Ač bylo léto a docela dlouho sucho a horko, ten den pršelo. Schovaly jsme se v prodejně a holky se tam dobře zabavily, já jsem si v klidu a beze spěchu prohlédla vše, co mě v tu chvíli zajímalo a ještě jsem je u těch jejich skotačinek fotila. Užily jsme si hezké odpoledne. Koupelny SICO mají v nabídce nejen zařízení do koupelen, ale také kuchyně a dlažby, tak se mi jistě nebudete divit, že jsme se tam vyřádily, vnučky mi ,,radily,, co koupit a jak to doma pak použít. Jeden by věřil, že tam necháme nejmíň půldruhého milionu, jak moc jsme se o vše zajímaly. Kuchyni ani koupelnu jsem ještě od té doby nepřestavěla, ač bych o to hodně stála!!! - ale na ten den vzpomínám moc ráda.
















Mrzí mě, že sem nemohu dát fotky s vnučkami, které se mi v každém boxu, který byl zařízen jako koupelna nebo kuchyně, nechaly fotit jako kuchařinky nebo koupající se. Byla to legrace.

A co vy, milé KOČKY, chodíte do obchodů raději samy, s mužem nebo i s dětmi? Nebo dokonce s vnoučátky?  Moje dobrá rada: nikdy nechoďte do hračkárny s dětmi.

12 komentářů:

  1. Jiřinko, užili jste si to s vnučkami náramně.👍👍👍
    A k tvému dotazu? Jak ráda bych chodila po nákupech sama. Ale mívám sebou bodyguarda. 😀 S našimi vnoučaty je risk jít do jakéhokoliv obchodu, všechno chtějí, všechno potřebují. V létě mě Bětuška přesvědčila, že musím koupit nějaké nezdravé tyčinky, že se bez nich neobejde. Na můj dotaz, jaké jsou, odpověděla, že neví, protože jí je rodiče nechtějí koupit. Velké vnučky byly stejné. S těmi jsem byla několikrát v hračkárně, aby si samy vybraly dárek. Myslela jsem si, že mně z nich trefí šlak. Ale coby recidivistka, jsem si to zopakovala několikrát. 😀🤣😀
    Měj hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, právě! nikdy nezapomenu, jak jsem si v sobotu před Vánocemi vzala jako každý rok holčiny do Prahy a ta starší na mně vyžebrala panenku, dostala jsem od dcery děsně vynadáno, neb stejnou, ale v jiných šatech měla pro ni schovanou pod stromeček a Verča měla rázem dvě.
      Dnes už se tomu smějeme.Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Hezké fotky. Na nákupy chodí manžel většinou sám. Pokud jdu s ním, tak je vždycky někde o krok vepředu a ujíždí mi s vozíkem. Raději si sama v klidu prohlédnu co chci.
    S vnoučaty moc nakupovat nechodíme. Když jsme byli naposledy v Kauflandu jen s Verunkou, tak mě v potřebách pro zvířátka přesvědčovala, že musíme koupit něco jejich kočičce, škrabadlo, pelíšek. Nakonec jsem ji přesvědčila, že hračka musí Micce stačit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, já jsem jednou nechtěla vnučce něco koupit a ona se do mne pustila, že jsem držgrešle, tak jsem ji odvedla na nepříliš frekventované místo a vysvětlila jí, že mám jen důchod a že přednostně musím platit to a ono a na její věcičky mám jen v případě, že mi něco zbyde a koukala! Oni, když jsou malí, nemají páru, co je moc a co málo. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko,já chodím do obchodu sama,někdy,když potřebuju nakoupit víc a potřebuju"nosiče"a je doma syn,tak jde semnou a pomůže mi.Přece to nebudu tahat sama,že!S vnučkami jste si to parádně užili.No,já bych taky chtěla novou koupelnu,kuchyň,ale bohužel.Fotky jsou to krásné,ono by se dalo utrácet,kdyby bylo za co,co si budem povídat.Měj hezký večer.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, já jsem tehdy myslela, že se vnučky budou nudit a ono ne.Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko, hezky jste si zařádily :o)
    Nakupovat chodím jak kdy, většinou sama nebo s manželem. Snáší to dobře, ale je pravda, že ho sebou nevláčím nijak často.
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ono je to o nakupování jak kde. Můj muž vždy nejdéle stával před Mototechnou, ale nesnášel obchod s oděvy a botami. Do potravin chodíme každý jindy a zvlášť.
      Pac Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko,hezky sis to s vnučkami užila.Já chodím hodně ráda do prodejen nábytku,také to prolezu,jak se dá.Manžel se tam nudí.Když jsem nakupovala s vnoučatama,tak to byl dost problém,hodně si něco přály a občas jsem neodolala,ale v maličkostech.
    Měj hezký začátek týden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, ty máš štěstí, že bydlíme tak daleko od sebe. Jinak...
      já taky ráda prodejny nábytku a doplňků, koberce, látky, boty, klobouky, kabelky...
      Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Jen o kousek větší a nevím, zda byste tam s V. ještě do vany vlezly? Jiřina z N.

      Vymazat