středa 13. ledna 2021

Aktualita

Bylo po obědě, (zapečené brambory a slepičí polévka ), manžel si tradičně zabral místečko na sedačce a pustil si telku, asi omylem navolil ČT 2, shodou okolností pořad o Španělsku, který jsem už dříve viděla nejmíň dvakrát. Ale ráda jsem se opět zakoukala do té krásy. Pořad skončil a já na manžela: tak, jak se ti to líbilo? tam bych se na tolik míst ráda podívala, ty vesničky, hrady, městečka, hory, kláštery a bývalé stavby muslimské, nádhera...vrkám jako holubička, zasním se, moje fantazie dostává křídla. A do toho sprcha - manžel na to: hmm, pořad na spaní, nuda, ani jednou tam nevystřelili... je mi jasné, že to říká schválně, protože já vždy říkám, že se dívá nejraději na americké střílečky a že mě to nebaví, ty jeho kovbojky...tak mi to oplatil. Dostala jsem z toho záchvat smíchu!

Milé KOČKY,

takový rychlý náhled do naší obyčejné středy. Teď si dám kávičku a pak? Jdu něco dělat. 



9 komentářů:

  1. Jiřinko tak já koukám, že je to skoro všude stejné. Jen včera a dnes mi manžel pustil ČT3, kde dávají teď každý den ve 12.30 hod. Luďka Munzara v dokumentu "Rozhlédni se člověče. " Včera byly Jizerky, dnes rozhledny v okolí Mariánských Lázní a Karlových Varů. Už jsem to kdysi viděla, ale ráda se na to podívám znovu. Přeji Ti krásný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO, jakmile dávají takové pořady ( momentálně A.Háma v bydlíku se taky snaží upoutat )pokouším se sedět ve správný čas u telky. Nebo mi to manžel nahraje. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Járo, to přesně manžel také pustil a po očku jsem to odsledovala, byl to kdysi totiž dobrý pořad.Já osobně preferuji mít program televize a vybírat si pořady a ne jen nahodile přepínat.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle manželské škádlení je takové kořeníčko!
    Jiřinko, měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, můj manžel toho moc nenamluví, ale občas se mu povede šrapnel. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko, jako kdybych slyšela to svého. 🤣😂🤣

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, je to taková sorta chlapa. Ale když je nejhůř, můžem se na sebe spolehnout. Kdo by mi vařil slepičí nebo hovězí polévku po chemce místo něj? Jiřina z N.

      Vymazat
  5. To manželské škádlení je celkem sranda,pokud zůstane u škádlení.Mě se to už naštěstí netýká! Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, Marťo, taky bych ho někdy nejraději zakousla! Ale, už na to nemám zuby.Letos bude mít 80 a tak mu udělám oslavu, on tvrdí, že oslavy nemá rád.Ale, uvidíme.
      Jiřina z N.

      Vymazat