pátek 15. ledna 2021

Hledání a nalezení

 To tak hledám nějaké starší fotky a bác ho, najdu úplně jiné, třeba z výstavy nočníků, kdy jsme byly s Janou v Praze, taky z výstavy v Muzeu kávy, nebo z výstavy Muchových plakátů a podobně. To vše jsem kdysi dávala na blog a fotky byly smazány.

Milé KOČKY,

protože se líbily kostely barokní, našla jsem a uveřejním fotky z návštěvy jedné výstavy v Trojském zámku v Praze, z doby, než spadla tamní lávka přes Vltavu, doufám, že jsme ke spadnutí do řeky nepřispěly s Janou tím, že jsme přes lávku šly spolu, najednou!

V zámku a hlavně v zahradách se mi tehdy moc a moc líbilo. Taky jsem tam fotila jako vzteklá a teď se to hodí. Můžete tam tudíž nahlédnout také: 
























16 komentářů:

  1. Jo,jo - za nahlédnutí to tedy stálo. Paráda !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tehdy se mi líbila jak ta výstava, tak samotný zámek a zahrady. A naproti je ZOO.
      Už, aby bylo jaro a mohlo se na výlet. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko,překrásné fotky!A přesně jak říkáš,už aby bylo jaro a mohlo se na výlet.My se těšíme na Prahu.Hezký den.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, Marťo. Zrovna včera se mě sestra tlf. ptala, kolikrát jsem byla v Praze na výletě ( nikoli za jiným účelem) a nedokázala jsem jí to spočítat a říct. Ale, co vím jistě, ještě tam mockrát pojedu, je toho tam tolik.Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko, ráda jsem nahlédla nejen do zahrad Trojského zámku a také se mi zde moc líbí. Nikdy jsem zde ale nebyla, tak třeba někdy mne sem cesty zavedou. Vůbec bych se nezlobila, je na co koukat. :o)
    Hezké fotky.
    Přeji fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášenko, je to opravdu pěkný cíl výletu.A když ti klapne počasí, budeš v zahradách fotit jako o život. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko moc krásné fotografie. Trojský zámek jsme kdysi navštívili, ještě s klukama, když byli malí. Je to ostuda, ale já se asi už do Prahy asi nepodívám, protože strach z lidí je silnější než touha po poznání. S psychikou hold člověk nic neudělá. Jsem ráda, že jsem se z toho dostala natolik, že můžu aspoň do těch měst menších...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, tak snad jsem ti přišla vhod s fotkami. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, krásné fotky. 👍👍 Díky tobě jsem se mohla konečně podívat do interiéru Trojského zámku. Nevím čím to je, ale kdykoliv jsme se tam vypravili, byl zavřený. Takže mám důkladně prochozené jeho krásné zahrady. 😊 A když už se do Tróje vypravíme, pokaždé skončíme v ZOO. Nabídnout vnoučatům zámek se rovná být uvržena do klatby.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, to jsme měli průvodce a byla tam nějaká výstava, jen si pamatuji, že se mi líbilo uvnitř a hlavně pak v zahradách. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Děkuji za krásné fotky, Jiřinko! Už jsem tam nebyla spoustu let...
    Měj příjemnou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, nejen Praha skýtá spoustu možností, jak si obohatit běžný život, viď?
      Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Moc ráda jsem se podívala do Trojského zámku i jeho zahrad. Je to krása. Hlavně ty nástěnné malby uvnitř. Jiřinko, děkuji, že si dáváš tu práci a vyhledáváš pro nás krásné fotografie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, některé ty výlety a návštěvy nejen v Praze jsem dávala postupně na blog., který je nyní invalidní, neb mi smazali fotky a bez nich to je jalové a chudé.Napravovat už to nebudu. Ne, že bych byla líná, ale škoda práce, stejně tam už nikdo nepůjde bádat.
      Hezkou sobotu ti přeji. Jiřina z n.

      Vymazat
  8. Jiřinko, moc děkuji za fotky z Troji. Tuhle část Prahy bych chtěla někdy navštívit. Už ji plánuji delší dobu. Je to nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě těší, když se moje fotky líbí. Jsem amatér, ale docela nadšenec. Pa Jiřina z N.

      Vymazat