sobota 27. února 2021

Kytice

 Kytice,  nikoli od Erbena. To jsem koupila pro dceru ( opožděně k narozeninám ) a jelikož se zpřísnila opatření a nemůžeme za ní dnes jet, ráda si ji nechám ( jak dceru, tak kytku ). A abyste z toho taky něco měly vy,

milé KOČKY, 

kytku jsem nafotila a tady ji máte, ještě čerstvou a na sluníčku, které se na pár chvil ukázalo, ovšem z okna kuchyně, směrem na sever od nás, to vypadá, že se tam asi čerti žení, 

( to se brzy dozvím, až navštívím blogy z Turnova a z Rumburka, Jablonce n.N. a další ).

Hezkou sobotu děj se co děj.

(dceři pak, někdy, koupím kytku jinou a tahle nám díky fotce nezvadne)








21 komentářů:

  1. Ta kytička je nádherná!Já jsem si dneska taky udělala radost,včera jsem vyhodila zvadlé tulipány,které jsem si koupila minulou neděli v Lidlu.Přes péči,co jsem jim věnovala stejné zvadly.Tak jsem dneska,když je u nás šedivo,nevlídno,šla na nákup a koupila si kytičku zase.Dělá mi radost ve váze u mně v pokoji a je hned veseleji.A já Ti Jiřinko,přeju,aby i tvůj dnešní den,stejně jako další dny byly veselé.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, to ti chválím, kytičky vyjasní jakýkoli den. Včera měli v Lídlu ( chodím pro kytky i do Tesca )krásnou kytici ve žluté barvě, ale dcera moc žlutou nemusí a tak jsem volila tyhle barvy, to jsem ještě netušila, že kytka zůstane tady.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, kytka je opravdu krásná, má něžné barvy. 👍🌺👍
    My včera navštívili Rumburk, dnes je to deset let, co odešla moje maminka. Vyjížděli jsme z Prahy za krásného slunečného počasí a když jsme opustili dálnici, už u Spomyšle byla mlha. Vůbec nebyl vidět zámek v Mělníku. Mlha vydržela do České Lípy a tam se spustil mírný déšť. A od té doby lilo trvale. Mlha se však díky tomu zvedla. V Rumburku byly pouhé 3°C. Z auta jsem si mobilem fotila ty černé bubáky na obloze.
    Naše druhá vnučka má v úterý 12té narozeniny a na příští víkend byla naplánovaná oslava i s druhými prarodiči. Ta už se neuskuteční. Zítra jí odpoledne pojedeme předat dárek a s předstihem popřát. Od pondělí už by to nešlo.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, na tyto a podobné rodinné události to bude mít neblahý vliv, to každopádně, ale když víme, že to musí být, musíme to přijmout a snad to pomůže.Ty oslavy pak, snad, na jaře doženeme? hlavně zdraví. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Krásná kytice, covid nám bohužel hatí plány. Užívej si ji, je nádherná.
    Přeji pěkný den. R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyfotila jsem ji a poslala dceři s komentářem, že dostane časem jinou a prý zatím má doma několik kytic jiných: od manžela, od spolupracovnic v práci a pod., takže nestrádá. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Moc krásnou kytici jsi koupila. také jsem si včera v Lidlu vybrala řezanou kytici, ale dneska ráno už gerbery sklonily hlavičky, tak jsem je musela podepírat. Ale pár dní mi snad ještě udělá radost. Jinak počasí je tu škaredé. zataženo, ochladilo se a prší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to, Járo, tušila, severně od nás byla obloha tmavá. Jiřina

      Vymazat
  5. Krásná kytice. Škoda, že ji nemůžete předat, ale udělá Ti parádu doma.
    U nás dnes bylo docela pěkně. I slunce vykouklo, jen nebylo takové teplo jako dny předchozí.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ani jsem nebyla venku, ale odpoledne svítilo sluníčko a hned mi to zvedlo náladu. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, tak ta je nádherná. Ta se ti povedla a určitě ti bude dělat dlouho radost. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martičko, měli tam taky tulipány, pak ty drobnokvěté karafiáty, co dlouho vydrží a moc krásnou kytici, celou laděnou do žlutých odstínů, jenže jsem byla vedena myšlenkou, že by se měla kytka líbit dceři.Ta má doma kytku od manžela a pak taky od kolegyň z práce a tudíž ji potěšilo, že jsem jí poslala kytku jen vyfocenou. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko,moc hezká kytice,milá, nezná, svěží. Přeji dceři a všem kolem ní a tebe zdraví a pohodu.�� Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti, je opravdu krásně barevná a dělá mi tu, na malém stolečku u ušáku, radost, svítí mi na ni sluníčko. Jiřina z N.

      Vymazat
  8. Otazníky na konci měli být čtyřlístky.Fukcarinka

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná kytice, Jiřinko!
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná kytička,opravdu jen pohled na ni potěší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, mám kamarádku, která kytky nemusí, ale většina žen to má ráda, svátek a narozeniny bez čokolády a kytky neuznávám.A pokud je i dort, pak to nemá chybu.
      Hezký dne ti přeji. Jiřina z N.

      Vymazat
  11. Krásná kytice, i když je její osud tak trochu smutný, když nenašla obdarovanou. Ale udělala radost i tobě i nám. Měj se hezky, jiřinko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie, nakonec to dopadlo tak, že sice přijel s nákupem zeť a mladší vnučka, ale kytku dceři neodvezli, prý ať mi dělá radost tady a dcera dostala kytku od zeťe a od spolupracovníků u ní v práci, tak to nevadilo a potěšila se touto jen na fotkách.
      Jiřina z N.

      Vymazat