úterý 6. dubna 2021

Oblíbené fotky

Nevím, čím to je, ale mám některé své fotky o něco raději, než jiné. Jestli je to tím, že jsem je nafotila ve vytoužené lokalitě, nebo jsem byla zrovna natěšená pobytem u moře, či jsme se radovali s rodinou, že jsme pohromadě, já vám nevím, 

milé KOČKY, 

celé je to vlastně nerozluštitelné, ale ... jsou to obrázky, které mě vrací do nějakého duševního rozpoložení, kdy mi bylo asi fajn? Napadlo mě, že bych se vám mohla s těmi snímky svěřit, nechat nahlédnout do soukromé oblasti? Konec konců, kdo o to nestojí, nemusí sem koukat, je to dobrovolné!

sardinská pláž: to v dáli, nad mojí hlavou, je Castel Sardo

Korsika a neukázněná babka:


první den na jihu Francie:



procházka po Plitvicích:


posezení na Hvaru:



výlet na Brači:


a občas někdo vyfotí i mne - stěhuju se na Konopiště ( před lety ):



s vnučkami ve skalách u Jičína:


Děvčata, jistě máte také své oblíbené...
vaše Jiřina 



15 komentářů:

  1. Jiřinko,to je nádhera.Hned bych si smočila nohy a poslouchala hučení moře.Mě to k tobě úplně přitáhlo.Je deset večer a cpu se zmrzlinou.Mám růžovou,jako vy na Hvaru.
    A venku mrzne.Snad se dočkáme brzy sluníčka.
    Měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, ty víš, asi jsem ti to již psala, že můj muž nerad jezdí do ciziny a jen párkrát jsem ho donutila, a jak se mu tam líbilo! Ale teď tvrdí, že už nepojede ani náhodou, ještě, že mám kamarádky. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, tak tomuhle rozumím! Jedna fotka dokáže vyvolat rozpoložení, vzpomínky, někdy dokonce i vůně. O Velikonocích jsem měli foto večer a moc jsme se nasmíli a užili si to!
    Jo, a nejsi žádná babka!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moje sestra Helena teď likviduje fotky po máti a nikdo u některých neví, o koho jde.Já se ve svých fotkách občas probírám, něco smáznu a něco si užívám. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Pořád to říkám, že fotka je zakonzervovaná emoce: Stačí otevřít víčko a vyskočí na nás pěkně čerstvá i po létech :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Taky by se pár nejoblíbenějších a musím souhlasit s Čerfem co se týče těch zakonzervovaných emocí, je to prostě tak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U vnuček jsem si v jejich věku do tří let nechávala i rozmazané fotky, já blázen.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Jiřinko,to je krásná vzpomínka.A v Prachovských skalách jsme taky párkrát byli,děkuju,že jsi mi to připomněla.Takže ti rozumím,člověk si rád připomíná chvíle,kdy bylo dobře,nebo na nějakém místě bylo tak hezky.Tady dneska hrozně fučí,mrzne,už se těším na teplo,sluníčko.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, u nás dnes fouká ledový vítr, občas padá krupička, chvílemi svítí sluníčko, typický duben.Byla jsem na poště a na nákupu, pak jsem převlékala postele a prala cejchy, vařila a myla nádobí a pod., den mi utekl jako voda. Ve městě kvetou všechny keře zlatice, já ani nemám čas jít s foťákem.Měj se hezky a přeji brzké jarnější dny. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Moc krásné fotografie. Užila sis život naplno a hodně toho viděla a to je dobře, aspoň se můžu těšit ze Tvých fotografií,. za což Ti děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, to máš pravdu, že jsem si docela v určité době cestování užívala a to jak u nás, tak i venku, nechci být nevděčná, tak jsem s tím spokojená. Už to bude horší a to hlavně kvůli nohám, které už často zlobí.Někdo peníze propije, někdo prokouří, já jsem je procestovala.Jak říká kamarád: tys mohla mít barák! Však jsem si na to vydělala.Apropo, ten kamarád začal taky intenzivně cestovat!
      Járo, hezký večer Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Krásné fotky. Já se nerada fotim, nejsem fotogenická. 😀 Tobě to moc sluší. Ale mám oblíbené fotky, na kterých je někdo z rodiny. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie, já svých fotek taky moc nemám a nijak se neschovávám, ale spíš fotím já něco nebo někoho.Občas někdo cvakne mne, my s mužem, pokud někde jsme , fotíme oba. Jiřina z N.

      Vymazat