středa 1. prosince 2021

Vítej, Advente

 Tak máme prosinec, pečení, uklízení a těšení!

Milé KOČKY, 

někdo si dá záležet, někdo prosinec jen tak přetrpí ( např. můj manžel ), ale Vánoce  si nakonec podmaní každého. Pojďme se na ně těšit a chystat.

I ten největší odpírač Vánoc by asi protáhl obličej, kdyby pod stromečkem žádný dárek nenašel!



9 komentářů:

  1. Jiřinko, moc ti přeji, aby sis advent v klidu, pohodě a ve zdraví užila.
    Máš moc hezkou keramiku!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Jiřinko, je pravda, že každý prožíváme advent po svém. Včera jsem si ve městě koupila vlašské ořechy a něco málo napeču. V pekařství jsem koupila kokosky pro manžela a ještě sněhové pečivo. A taky jsem koupila lískové ořechy, aby měl nějakou zábavu když nemůže nic moc dělat.
    Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, ten můj má také rád kokosky a sněhové pečivo, on mi vždy říká, nic nepeč a nakonec na to chodí nejvíc.Já, pokud něco napeču, musím to mít omotané ostnatým drátem a pod proudem.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Hezky jsi Jiřinko začala.Můj manžel Vánoce miluje.Mám je taky ráda,hlavně adventní čas.Všechny práce před mě baví,už jsem se to naučila mít ráda vše,co musím dělat.
    Přeji ať se ti vydaří čas předvánoční,hlavně v klidu a spokojenosti.

    OdpovědětVymazat
  4. Jiřinko máš to moc hezké. Přeji Ti pohodové a klidné dny.

    OdpovědětVymazat
  5. S věkem mi přijde, že je stále dřívěji😁

    OdpovědětVymazat
  6. Moje milé blogerky, moc vás zdravím a děkuji vám za milé komentáře. Keramiku ( docela hodně kusů )jsem kdysi dávno koupila u Lenky, která tehdy bydlela ještě u Roudnice a tak jsem si ji tam s mužem zajela přímo osobně odebrat. Pak si postavili domeček naproti Litoměřicům a ani nevím, zda ještě prodává své krásné výrobky, ale na blogu asi už není.
    Mám ty věci od ní moc ráda. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  7. Jiřinko,máš to moc krásné,ta keramika je nádherná.Keramičku Lenku jsem občas navštívila na blogu,ale tam už není,je na instagramu a ten já nemám.Hodně blogerek,je teď na instagramu,bylo fajn občas nakouknout,pokochat se.Já vánoce miluju,těším se každý rok na adventní výzdobu,kterou dělám doma.Na pečení,zrovna dneska chci začít péct perníčky,těším se na tu vůní,pusím si koledy.Jiřinko,měj krásnou adventní sobotu.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, Marťo. Perníčky peče s vnučkami moje dcera a já od nich žádám každé Vánoce tři kousky kvůli vůni.Já sama dělám jen linecké, koláčky s dírkami, a pak jiné tvary, ale ze stejného těsta, tak to vypadá, že mám hodně druhů a pak rohlíčky a ještě jeden druh a medvědí tlapky. To stačí a letos budu smutně koukat...vyskočil mi cukr a já tak ráda sladké! ( i řeči ).
      Instagram, Twittr a Facebook nenavštěvuji a nemám, a taky žiju.Spousta blogerek už není, kde byla a musela jsem se s tím smířit. Já v dubnu bud mit osm let na blogu!
      Tak se těším, že se ještě nějakou dobu budeme potkávat. Jiřina z N.

      Vymazat