středa 9. března 2022

Úzké uličky

 Když jsem chystala fotky do 4 dílného seriálku, překvapilo mě, kolik fotek ,,od moře,, máme s městečky s úzkými uličkami, dlážděnými mramorem, s domy se zajímavými detaily na fasádách a s mnoha rostlinami a květinami v kdejaké škvíře. I napadlo mne, že vám je, 

milé KOČKY, 

jednou, až nebude co dát na blog, třeba ukážu. Za to nic nedám, fotky jsou moje, mohu si je ukazovat, komu chci, že? 

Tak si spolu jako uvaříme čaj do pěkného šálku, zakrojíme bábovku a prolistujeme album?


























12 komentářů:

  1. Jiřinko to je taková krása!!! Děkuji ti za krásnou procházku místy se sluníčkem, květinami, pomeranči. Moc se mi líbí fotka s domky na poloostrůvku nad mořem s věží kostela. Ta by byla krasná také jako zarámovaný obraz. Děkuji za hezkou podívanou a přeji ti klidný, slunečný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, po včerejšku mi trochu otrnulo a už mě sluníčko zase inspiruje. Ale musím pomalu, abych to nepřepískla. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. tedy Jiřinko, ty máš poslední dny fakt těžký kalibr! To je nádhera! Přenesla si mě do milovaného Chorvatska, úplně se vidím v Trogiru, na Korčule a klidně i jinde...
    Měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, to je nápad, naservíruji sem v brzku nějaký ten Trogírek, ať máš radost. Ujednáno. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jirinko,prosla jsem si tvoje prispevky,je to nadhera se podivat nekam jinam.Pocitac hned tak zapojeny mit nebudu,vsechno se komplikuje a na mobilu psat mi moc nejde.Hlavne,ze je pirad slunicko
    Mej hezke a klidne dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, tak ať se vám práce v bytě daří, já mám takové práce ráda, hlavně, když to odsejpá , ale můj muž z toho mívá zlé sny a osypky.
      Pak nám ukážeš ten rozdíl? Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Nádhera to je. Atmosféru těch uliček úplně cítím.
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, pochopila jsem až tam, proč mramor a úzké uličky, v tom vedru by jinak nevydrželi.A v Chorvatsku jsem prvně viděla keře, na kterých rostlo kiwi.
      Hani, opatruj se a přeji slunečné dny. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Tyhle uličky se mi také moc líbí, krásné byly třeba i na ostrově Cress v Chorvatku. Ale už je to nějaký ten rok zpátky, co jsme tam byli na dovolené. Měj se hezky 🌞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, někdo nad Chorvatskem ohnuje nos, já jsem tam byla poprvé až v r.1999 v září a hned jsem se zamilovala.A od té doby na mnoha místech jsem se znova utvrzovala, že je tam moc hezky.
      Hezký večer ti přeji. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko,to je taková nádhera!Nikdy jsem v Chorvatsku nebyla,nevím,jestli se podívám.Tak aspoň takhle u Tebe.Hezký den a děkuju.Marťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, tak časem něco přidám. Těším se na setkání zase na mém blogu. Jiřina z N.

      Vymazat