pátek 10. června 2022

Zašívárna

 Každý z nás má jistě rád někdy posedět doma, zašít se do oblíbeného místa v bytě nebo v domě a číst si nebo se prostě věnovat jen sobě. Poslechu hudby, rádiu či nějaké hře?

Milé KOČKY:

Já si ráda piju kávičku a čtu časopisy o bydlení ve své zašívárně  - v ušáku, který jsem před lety dala dělat manželovi. Manžel ušák využívá často a rád. Dokonce se v ušáku dá i spát, pokud nemůžete ležet, o tom jsem se přesvědčila kdysi, po naražení žeber. To bylo 6 neděl radosti!

V zimě se z něj dá pozorovat cvrkot na balkoně, když si sýkorky chodí k nám pro svačinku, v létě se dívám na muškáty. A nyní zvu vás, pojďte dál! vlastně, pojďte blíž.









A tady také spřádám často plány na další cesty.


11 komentářů:

  1. Jiřinko, to je moc pěkná zašívárna. Pěkné místo. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  2. Jiřinko, takovému ušáku se těžko odolává :o) I z fotek je vidět, jak hezky se v něm sedí a sní...
    Měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Lezarts

    Nikdy by mě nenapadlo, že ušák může konkurovat mému ateliéru, té se taky říká “zašívárna”. Jen není tak pohodlný a krásný, a ani se v něm nedá spát, jako ve tvém ušáku. Ale snít tam mohu a plánovat o ledečems…jen na realizace často nejsou lidi😁

    OdpovědětVymazat
  4. Jiřinko,máš moc hezkou zasivarnu. Mám to obdobně,také ušák.

    OdpovědětVymazat
  5. Jiřinko máš to krásné , útulné, místo klidu a bezpečí, domov. Balkón jsem vždycky toužila mít, ale nemám. Krásné ti kvetou muškáty. Já ti přeji hlavně uzdravení a mnoho hezkých chvil ve tvém oblíbeném ušáku a také mnoho krásných výletů.

    OdpovědětVymazat
  6. Jiřinko,krásná zašívárna.Taky ráda sedím v křesle s knížkou,dobrým čajíkem.A na balkoně,kde mám kytky,taky ráda trávím čas,pokud se mi nechce ven,nebo je škaredě.Máš krásné muškáty a v tom ušáku se musí tedy sedět luxusně.Překu moc krásný den! Marťa.

    OdpovědětVymazat
  7. Ušák je dost velký a balkon malý, ale i tak oba mám ráda. Děkuji vám všem, že na můj blog chodíte, momentálně manžel pracuje na odstarnění poruchy na PC a noťasu. Jiřina z N.
    už se těším na normální stav

    OdpovědětVymazat
  8. Muškáty miluju, snesou různé podmínky a přesto krásně kvetou. Já při výsadbě posypu dno truhlíku slepičím trusem a pak už vůbec nemusím hnojit. Jiřinko, užívej si ve svém ušáku a na zdraví! Rulandské šedé mám taky ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarinko, já to dávno vím, že jsme jedna krevní skupina, hihi. Jiřina z N.

      Vymazat
  9. Prima posezení. Krásně ti kvete balkon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokoupila jsem ještě jeden tmavě červený muškát. Aby toho nebylo málo. Čistě bílý mi z loňska nepřežil. Měj se, Maruško, hezky. Jiřina z N.

      Vymazat