pátek 31. března 2023

V Jihlavě

Jak už jsem to dávno prozradila, manžel má rád návštěvy v ZOO a pokud má možnost, do každé se rád podívá, já jdu s ním spíš do počtu, raději mám zahrady botanické a parky zámecké.

Těchto pár snímků je ze zahrady v Jihlavě, kde jsme byli několikrát, i když daleko častěji navštěvujeme tu v Děčíně, v Liberci a nebo v Praze:








Vybrala jsem pouze pár zvířat, která tu můžete obdivovat...

Jít s mým mužem například do ZOO ve Dvoře Králové, museli byste si sebou vzít pití, jídlo, spacák a stan - abyste to tam s ním vydrželi.

18 komentářů:

  1. Jiřinko Tvůj manžel to má a stejně nastavené, jako náš Pavel. Jak je někde ZOO, tak tam musí. Proto jsme tu v Jihlavě také navštívili, stejně jako rok před tím zoopark v Chomutově. Děčínskou jsme také navštívili několikrát, jen při poslední cestě dolů jsem měla pocit, že se mě manžel zlomí v pase, jak šel prohnutý břichem dopředu, tak že na tento kopec už s ním asi nepůjdu. Fotky jsou moc hezké. Z této ZOO mám fotky také na blogu a díky tobě se na ně také jednou podívám. Hezký den Ti přeji a šťastný cestovatelský víkend. Budu se těšit na fotografie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, ono je to vzájemné: v Brně manžel přes mříže hladil černou pumu a ta vrněla! já strachy padala, že mu uhryzne ruku.V Hodoníně s tygrem Timurem se nemohli (přes sklo, naštěstí), rozloučit! A když někam přijedeme, tak kočky nebo psi z okruhu 15 km běží a otírají se mu o nohu.
      Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Také mám ZOO ráda. Tady jsme byli, Prahu máme v plánu v létě, v Liberci jsem byla s rodiči jako malé dítko, takže si nic nepamatuju a Děčínské jsme kdysi zvolili raději túru v Hřensku, takže jsme Děčínem jen projížděli z České Lípy veřejnými dopr.prostredky. Trochu se bojím, že ta pražská je hodně veliká a tak jestli to zvládnou moje záda. Jiřinko, fotky máš krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, my jsme časem obrazili, kde co v republice je.V liberecké jdeme rovnou pak do botanické a pak na oběd do hospůdky.
      Tak hodně pěkných výletů letos!
      Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jihlavskou ZOO jsme při návštěvě Jihlavy nenavšívili. Byla jsem v tomto městě jenom jednou a víceméně krátce.
    Ale ZOO Dvůr Králové n.L. tu znám dost dobře. To Ti je jasné.Už já jako malá holka jsem ji navštěvovala a pak s vnoučaty, ale i s mužem jen tak.
    Prima fotečky, Jiřinko !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, já osobně mám ráda pozorovat sovy a kožešinová zvířata, ne, že bych si rovnou představovala kabát, ale jsou mi sympatická. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Ahoj Jiřinko, už jsem dlouho v Zoo nebyla v létě chceme vzít vnučky do Plzeňské.Musim říct, že raději jdu na zámek,ale zvířátka mám ráda hlavně pejsky.Moc zdravím Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, v Plzni jsme byli v ZOO jen dvakrát, ale manželovi se tam moc líbilo, já se chystám do Plzně na synagogu, po opravě jsem ji dosud neviděla. Když jsme tam byli naposledy, byla otevřena jen ta Stará.A zrovna nebyl přístup na věž na náměstí, tak holt tam musím znova, hihi. Jiřina N.

      Vymazat
  5. Jiřinko, krásné fotky. 👍👍👍 Já mám návštěvy ZOO moc ráda. V Jihlavě jsme byli v červnu 2019 a zahrada se mi moc líbila. Znala jsem jí do té doby jen z fotek, vnučky tam byly se školou, když byly někde poblíž Jihlavy na škole v přírodě.
    Měj hezké jarní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, máš pravdu, Jihlavská je povedená, ale někdy se tam pro velký zájem nedá zaparkovat. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  6. ZOO taky zrovna nepatří mezi moje TOP.Ale s vnoučatama jsme je pravidelně navštěvovali.
    První foto je úžasné.
    Hezký víkend Jiřinko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, škoda, že bude ošklivo, potřebovala bych dva dny parádní počasí. Tak uvidíme. Měj se fajn a zase někdy. A nenech se vyvést Aprílem. Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, zdravím. My Zoo navštěvujeme hlavně kvůli vnučkám, ty to milují. Hezký víkend přeju, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jiřinko, já mám ZOO ráda. děkuji za parádní fotky a přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, sobota byla vydatná a reportáž již chystám. Pa Jiřina z N.

      Vymazat
  9. Vija
    V jihlavské ZOO jsme nebyli, nejvíc jsme v té pražské, chystáme se jak ☀️ vykoukne a bude tepleji. Alenko, měj fajn dny. J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vijo, Pražskou ZOO bych měla taky po delší době navštívit, slíbili jsme to Honzíkovi, což je klučík, kterého si půjčujeme. Jiřina z N.

      Vymazat