úterý 15. října 2024

Na podzimní notu

 Letos jsem, milé KOČKY, dostala ťafku - vždy se těším, jak si u nás ve městě zafotím na podzim barvičky a včera jdu okolo úřadu a koukám jako zjara - stromy buď jsou zpoloviny holé něbo listí hnědé a suché - jeho větší část je na zemi -  to je ale rána! Budu muset pro ty správné fotky jinam - nebo jsem to propásla? Zatím tedy, s prominutím, zalovím ve fotkách z jiného roku a z doby, kdy jsem hlídala tehdy malé vnučky - ovšem z počátku října, abychom to mohli srovnávat.






a ještě něco k podzimu patří




7 komentářů:

  1. Krásné podzimní fotky, Jiřinko. Ať se podaří ulovit i pár letošních 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, viděla jsem v týdnu z vlaku mezi nádražím ve Vysočanech a Hlavákem takovou spoustu barviček, jenže z rozjetého vlaku fotit, to není ono. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Jiřinko, krásné fotografie jsi vyhledala. U nás se to vše teď barví a je to krása, zvláště po ránu. Mám plno fotek, ale zatím jen ve foťáku. Nemám chuť ani čas sedět u počítače. Snad až se zkazí počasí.. Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, což o to, fotek z N. na podzim mám opravdu hodně a jak krásně barevných, ale letos díky okolnostem zatím nic. Tak uvidíme. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko ahoj, podzim mám moc ráda - ty barvy, šustění listí pod nohama... Všechno, já jsem podzimová. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, také mám moc ráda podzim, se vším, co k tomu patří a dělávala jsem výlety pro přátele Spadaným listím a vzpomínají na to dosud. Zjara jsme chodili hlavně na Lovoš, když kvetly stromy a na podzim jsme jeli obvykle na Tanvaldsko. Loni do Turnova jsem chytla pěkné období, kdy bylo hodně barevno. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Jiřinko, určitě najdeš i letos něco k focení. a kdyby náhodou ne - archiv máš bohatý, máš kam sáhnout.
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat