pondělí 28. října 2024

Kličkovaná Prahou

 Jak už jsem se včera zmínila, ve čtvrtek 24.10. jsem musela do Prahy a protože bylo pěkné počasí a ,,čirou náhodou,, jsem si přibalila do batůžku foťák, prošla jsem se a něco zase jednou i nafotila. Řeknu vám, milé KOČKY, bylo tam turistů, že nebylo kam šlápnout.

Však jsem to vzala z Malostranského náměstí přes Karlův most, kolem židovských synagog až k Právnické fakultě a tady už jsem se svěřila do náruče tramvaje sedmnáctky. I tak jsem už byla dost unavená.

Vy nyní máte možnost to projít se mnou:






































pro dnešek toho bylo až dost, nemyslíte, milé blogerky?

13 komentářů:

  1. Jiřínko milá, přeju pěkný sváteční den. Hezky jsem se s Tebou prošla po známých místech. Nádherná jsou a vždycky žasnu, jak pokaždé jinak. A Tvoje fotky jsou luxusní. No a " můj " milovaný balkon .....díky velké. Pa Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, jen nemůžeš čekat, že to budou fotky bez lidí, na tom pražským mostě, žádná rozmarýna neroste, ale lidí tam bylo plno. Jiřina z N.

      Vymazat
  2. Nádherná procházka.Den jako malovaný,ale těch lidí.To mě právě odrazuje k návštěvě Prahy.I když Český ráj je na tom podobně.Jiřinko,hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, obvykle se soustředím na budovy a jiné cíle, na lidi jen když vidím něco neobvyklého či hodně zajímavého. Ale v přírodě je to zas jinak. Hezký zbytek svátečního dne. Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jiřinko, krásné nebe nad krásným městem. Samá milovaná místa. Volněji v Praze je asi málokdy...
    Přeji hezký sváteční den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, už je to hodně zase o Asiatech, jeden čas tam moc vidět nebyli. Na Karlově mostě si vždy vzpomenu na ty Poláky z filmu - jak jí přistane zmrzlina na šatech. Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Spousta krásných fotek. Šlapala jsem s Tebou u počítače o stošest !
    Pěkný sváteční den, Jiřinko !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, dnes jsme si dopřáli malý výlet do okolí a snad se bude líbit za pár dní na blogu. Pa a opatruj se. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. Lezarts
    Je nádherná, naše matička Praha!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, Renátko, pořád stejné a pořád nás to baví. Jiřina z N.

      Vymazat
  6. Jiřinko, ve čtvrtek jsem měla stejný nápad, procházka Prahou. Trh na Malostranském náměstí jsem také navštívila, třeba jsme se potkaly. Měj se krásně a opatruj se, pá 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, na tebe jsem nedávno myslela, že se možná sejdeme. Ale to nespěchá... Jiřina z N.

      Vymazat
  7. Jiřinko, děkuji za krásnou procházku Prahou 🌞🍁

    OdpovědětVymazat