středa 30. září 2020

Už se plíží:

Hle, podzim dorazil až k nám, usadím se, budem topit, zdržovat se doma. No, kdyby se udělalo hezky, možná by mě foťák k nějaké procházce vylákal.

Milé KOČKY,

trochu zapršelo a mám v plánu zrýt záhony před domem, tak mi drže palce, aby mi to šlo od ruky, nebo spíše -  od rýče .Chci se do toho pustit příští týden.



8 komentářů:

  1. Počasí posledních dnů je spíš dušičkové. Doufám, že se ještě oteplí a vypravíme se na nějakou procházku s focením. Dnes se mi spustila rýma, asi jsem ji chytila od vnoučka. Bohužel ji opět chytila i Verunka, zase zvrací. A to ještě nezačala chodit do školky. I to přináší tohle počasí, bohužel.
    Tobě přeji dny bez nachlazení. R.

    OdpovědětVymazat
  2. Růženko, to mě mrzí, sama jsem nerada viděla vnučku v nemoci, když jsem ji jezdila hlídat, často měla bolavé ouško. Ať se, děvčata, brzy pozdravíte. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás se už začínají některé stromy zbarvovat a také ptáci pomalu přilétají blíž k lidským obydlím. Měj se moc hezká a hlavně ať jste zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, doufám, že letos nějaké barevné stromy ještě potkám, tohle bylo přes balkonové okno.Nedaleko nás je javorová alej, ale letos tam barevně nebude, neb to uschlo nastojato.Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Těším se na barvy podzimu.Dnes konečně u nás nepršelo.Snad někam vyrazíme,ale to jedině zítra.V pátek konečně po měsíci bude mít syn vnučky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, to jsem zvědavá, jaké barvičky letos potkáme a kde.Teď dva dny prosedím, ale pak to napravím. Jiřina z N.

      Vymazat
  5. I já mám moc ráda zlatý podzim, snad se nějakých takových dní dočkáme.
    Jiřinko, měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat